Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krvavá dráma v Trnave: Na Adrianu (45) zaútočil po hádke muž, pobodanú ju našli pred vchodom

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TRNAVA - V jednom z bytov na trnavskom sídlisku sa dnes strhla poriadna dráma. Po hádke skončila žena s bodnými zraneniami. Pred panelákom ju našiel známy, okamžite zalarmoval záchranné zložky.

Incident v byte na ulici Generála Goliana na sídlisku sa strhol pred pol šiestou ráno. Partner napadol Adrianu, niekoľkými ranami ju pobodal a utiekol. Nešťastá žena stačila vyjsť na ulicu, kde ale klesla k zemi. Našiel ju známy, ktorý sa spoločne s ňou chystal do práce. Okamžite zalarmoval záchranárov a políciu.

"45-ročnú ženu pri vedomí s otvorenými ranami v oblasti brucha a drieku sme previezli do nemocnice v Trnave," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Polícia sa už prípadom intenzívne zaoberá a vyšetruje ho ako pokus vraždy. "Po útočníkovi vyhlásila polícia pátranie a krátko pred siedmou hodinou ráno policajti zadržali podozrivého muža v neďalekom nákupnom centre," opísala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová a doplnila, že vyšetrovateľ s ním vykonáva v týchto chvíľach procesné úkony.


Prečítajte si aj:

Najbrutálnejšia vražda v tomto roku! FOTO Desivý pohľad pre policajtov, Eva dobodaná 59 ranami


Okolnosti, ako aj motív konania sú predmetom vyšetrovania. V zmysle zákona hrozí za pokus vraždy trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Viac o téme: VraždaPokusBodnutieútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu