Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Veteška začína rehabilitovať

Viliam Veteška
Viliam Veteška

BRATISLAVA - Zdravotný stav podpredsedu parlamentu a bývalého podpredsedu vládnej ĽS-HZDS Viliama Vetešku sa po utorkovej operácii mozgu podľa lekárov zlepšuje.

Na klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny ostane do budúceho týždňa, povedala ČTK hovorkyňa bratislavskej fakultnej nemocnice Rút Geržová. O ďalšom postupe sa podľa nej rozhodne na základe zdravotného stavu pacienta.

Veteška sa už pohybuje aj mimo lôžka a začal s rehabilitáciou, povedala Geržová. "Napriek dobre sa vyvíjajúcemu stavu po operácii si okrem rodiny neželá žiadne návštevy," dodala. Podpredsedu Národnej rady v utorok viac ako sedem hodín operovali pre nález na mozgu. Niektoré médiá informovali, že mal mozgový nádor.

Lekári zatiaľ nespresnili, akými ťažkosťami Veteška trpel. Hospitalizovali ho minulý týždeň v sobotu práve v deň volieb predsedu ĽS-HZDS, v ktorých plánoval kandidovať proti dlhodobému lídrovi strany Vladimírovi Mečiarovi. Ten napokon podľa očakávaní svoju pozíciu obhájil, Veteška naopak prišiel o miesto podpredsedu strany.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu