Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jána (†39) stáli sexuálne praktiky život: Spútaného v latexe ho našla anglická priateľka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

TAUNTON - Otrasný pohľad sa naskytol mladej Angličanke Katie Duckworthovej. Po tom, čo prišla domov, uvidela svojho priateľa zo Slovenska nehybne ležať. Bol nahý, spútaný a nasadenú mal latexovú masku.

Katie opísala najhorší okamih svojho života. "Zakričala som - to nie je sranda, myslela som si totiž, že je to vtip," uviedla neskôr mladá učiteľka polícii. Ako informuje thesun.co.uk, koroner Tony Williams dospel k záveru, že projektový manažér Ján Z. zo Slovenska mal v úmysle "dusiť sa pre zvýšenie svojho sexuálneho vzrušenia", no život si vziať nechcel. 


Prečítajte si aj:

Tragédia na východe, absurdná hádka súrodencov: Róbert (†18) skončil s nožom v srdci


Katie sa s Jánom stretli prostredníctvom online zoznamky, keď obaja žili a pracovali v Londýne. Po tom, čo spolu začali chodiť, rozhodli sa presťahovať sa z hlavného mesta a usadiť sa v Bridgwater, kde Katie získala prácu ako učiteľka. Ján za prácou často dochádzal do Londýna. 

Jána (†39) stáli sexuálne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Thinkstock)

Katie neskôr vyšetrovateľom povedala, že pred časom našla batoh, v ktorom bola maska, laná a spodná bielizeň. Potvrdila, že Ján obľuboval rôzne sexuálne hry, no údajne jej sľúbil, že sa erotických pomôcok zbaví. Policajti po jeho smrti objavili sadu kľúčov od pút, drogu poppers, ktorá sa používa na zvýšenie sexuálnej rozkoše, a knihu o fetišoch. Pitva potvrdila, že Ján krátko pred smrťou užil kokaín. Vyšetrovatelia konštatovali, že Slovák zomrel v dôsledku autoerotického zadusenie a že jeho smrť bola náhodná.

 

Viac o téme: SexSmrťPriateľkaSlovákTaunton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu