Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rýchla jazda v maminom aute sa stala Romanovi (†17) osudnou: VIDEO Mŕtveho syna našiel otec

 Roman zahynul v havarovanom vraku Zobraziť galériu (4)
Roman zahynul v havarovanom vraku (Zdroj: Foto: Rimava.sk)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Tragédia sa stala dnes skoro ráno v Rimavskej Sobote. Roman nasadol do maminho auta a vydal sa na cestu. Rýchlu jazdu ale nezvládol a havaroval. Vo vraku mimo cesty ho našiel jeho otec. Romanovi už, žiaľ, nebolo pomoci. Na tragédii je zarážajúce, že mladík nasadol do auta aj napriek tomu, že nemal vodičák.

Tragická nehoda sa stala s najväčšou pravdepodobnosťou dnes skoro ráno za doposiaľ presne nezistených okolností na ceste medzi Rimavskou Sobotou a obcou Rimavské Janovce. Po oznámení na tiesňovú linku dorazili na miesto policajti. Lancia Lybra bolo nájdená mimo cesty, pričom v nej bol 17-ročný Roman z Rimavskej Soboty.

Rýchla jazda v maminom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Rýchla jazda v maminom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Mladý vodič už však nejavil známky života. Vozidlo bolo značne zdemolované, čo svedčí o tom, že havarovalo pravdepodobne vo vysokej rýchlosti," informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková a doplnila, že podľa predbežných zistení mladý vodič pri prechádzaní pravotočivou zákrutou dostal šmyk v dôsledku čoho zišiel mimo cestu, kde sa auto niekoľkokrát prevrátilo cez strechu. 

Video z miesta tragédie


Prečítajte si aj:

Tragédia na východe, absurdná hádka súrodencov: Róbert (†18) skončil s nožom v srdci


"Presnou príčinou vzniku dopravnej nehody sa však budeme zaoberať v priebehu jej ďalšieho vyšetrovania, do ktorého sme prizvali aj znalca z odboru cestnej dopravy," uviedla Kováčiková. Prípadné požitie alkoholu bude zisťované pri súdnej pitve. V súvislosti s nehodou polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Rýchla jazda v maminom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Roman šoféroval aj napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Vo februári by sa dožil 18 rokov. Rodina, priatelia, známi, ale aj široká verejnosť sú z tragédie otrasení.

Viac o téme: NehodaTragédiaLučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu