Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nezodpovednosť mladého fagana: VIDEO Takmer zmrzačil ženu, trest si odnesú jeho rodičia

Nezodpovedná jazda mladíka ohrozila život nevinnej ženy Zobraziť galériu (5)
Nezodpovedná jazda mladíka ohrozila život nevinnej ženy (Zdroj: YouTube)

DILLÍ - Zázrak, iba tak sa dá nazvať nepríjemná situácia, ktorú zažila žena z Indie. Nezodpovednosť mladého vodiča ju mohla pripraviť o život. Chlapec pre svoj vek nemôže byť trestaný. Všetko si odnesú rodičia, ktorí nemali ani tušenia o vyčíňaní svojho syna.

Kanta Anand je 40 – ročná Indka, ktorá žije v meste Dillí. Keď sa jedného dňa vybrala z domu ani v tom najhoršom sne ju nenapadlo, čo ju na ulici stretne. Zábery z videa sú hrôzostrašné. Zachytávajú sekundy, kedy mladý, iba 17 – ročný vodič bezohľadnou jazdou ohrozil život nevinnej osoby. 

Nezodpovednosť mladého fagana: VIDEO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Na frekventovanej ceste nedodržal rýchlosť, nezvládol riadenie a vpálil do ženy stojacej na ulici. Kanta letela a bola pritlačená medzi dve autá. Náraz bol tak silný, že prevrátil stojace čierne auto na bok. Mladík sa po tomto incidente snažil z miesta nehody ujsť.

Nezodpovednosť mladého fagana: VIDEO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Meno mladého muža nebolo zverejnené, keďže išlo o neplnoletú osobu. Čo sa však vie je, že bol pod vplyvom alkoholu. Rodičia mladíka boli v tej dobe na náboženskom obrade a nemali ani najmenšie tušenie o tom, že im ich syn vzal auto. Mladík svojim konaním nespôsobil problémy iba žene, ktorá ako zázrakom náraz prežila ale aj svojím rodičom. On sám trestaný byť nemôže a tak za jeho nezodpovedné konanie bude potrestaný práve jeho otec.

Nezodpovednosť mladého fagana: VIDEO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

"Môj syn sa ospravedlnil. Vzal kľúče od auta bez môjho povolenia. Povedal mi, že je to najväčšia chyba jeho života," vyjadril sa otec mladého muža. Ospravedlnenie a prejavené ľútosť je jedna vec, no následky konania tým nezmaže. Otcovi mladíka bola uložená pokuta a na rodinu boli poslané kompetentné osoby, aby skontrolovali rodinné zázemie chlapca.

Je naozaj neuveriteľné, že tento náraz žena prežila. Utrpela zlomeninu bedra a po operácii je v stabilizovanom stave. Vodič čierneho auta Ashok Joyal, bol z vozidla vyslobodený a utrpel iba menšie zranenia.

Nezodpovednosť mladého fagana: VIDEO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Obyvatelia domu, ktorí nehodu videli priznali, že mladík za volantom chcel z miesta nehody utiecť. To sa mu nepodarilo vďaka rýchlemu zásahu ľudí. "Podarilo sa nám chytiť chlapca za volantom," prezradil strážnik, ktorý nehodu videl a dodal: "Jeho kamarátovi, ktorý tiež vyzeral veľmi mlado, sa utiecť podarilo."

Viac o téme: NehodaŽenaZázrakMladíkNezodpovednosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu