Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prekvapenie! Odložený Števko dostal veľký balík!

Z futbalovej lopty, ktorú mu poslala čitateľka z Bratislavy, mal Števko obrovskú radosť. Zobraziť galériu (2)
Z futbalovej lopty, ktorú mu poslala čitateľka z Bratislavy, mal Števko obrovskú radosť.

TREBIŠOV - Šťastím včera zažiarili očká malému Števkovi (4) z Trebišova. Chlapčeka pred pár týždňami matka vysadila z auta a nechala ho pred osobitnou školou v Michalovciach. Postaral sa o neho ujo Andrej Tancoš (56) spolu s družkou Paulínou (52). Jeho osud však nenechal chladných ani čitateľov Nového Času. Včera sme mu odovzdali balík plný sladkostí a hračiek od čitateľky z Bratislavy. Jeho radosť nemala konca.

Po tom, ako chlapčeka nechala matka opusteného v Michalovciach, nik o nej nepočul. Števko niekoľko dní strávil v krízovom stredisku v Michalovciach, nakoniec súd rozhodol, že môže žiť u brata nezodpovednej matky. Števko teraz býva v osade u svojho uja Andreja Tancoša. Veľký balík, ktorý prišiel z Bratislavy, včera horúčkovito rozbaľoval. „Aha, motorík,“ výskal od šťastia malý Števko, keď medzi sladkosťami a inými hračkami našiel malé autíčko. Veľmi sa tešil i futbalovej lopte či lízankám.

Mamu mu úplne nahradila ujova družka Paulína. Stará sa o neho, dáva mu jesť, pohladká ho, keď mu je ťažko. Keď je v práci, tak ho postrážia príbuzní. „Na mamu sa moc nepýta. Je spokojný, načo mu ju pripomínať,“ tvrdí Tatiana Naďová, ktorá sa oňho včera dopoludnia starala, kým boli ujo Andrej a teta Paulína v práci. Aj keď má Števko okolo seba veľa kamarátov, niekedy hľadá svoju mamu vo vedľajšej „chyži“ (izbe). Jeho matka je však stále na neznámom mieste a hľadá ju polícia. „Aj keby prišla, chlapca jej nedám. Však ho opustila. No čo s takou ženou?“ pýta sa Andrej Tancoš, ktorý má Števka v opatere.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu