Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Andrej (30) si osudnú jazdu bude vyčítať do konca života: Vedľa synčeka zahynula manželka Ľubka

Pri čelnej zrážke zomrela mama 9-mesačného Stanka Ľubica Zobraziť galériu (5)
Pri čelnej zrážke zomrela mama 9-mesačného Stanka Ľubica (Zdroj: Foto: Facebook, polícia, HaZZ)

ŽILINA - Neuveriteľná tragédia zasiahla včera celé Slovensko. Po zrážke v protismere zahynulu mladá mamička Ľubica (†29). V aute sa viezla so svojím 9-mesačným synčekom Stankom. Auto riadil manžel a otec Andrej (30).

Nešťastie sa stalo včera ráno krátko po ôsmej hodine. Čo bolo príčinou zrážky, zatiaľ nie je známe. Pod nešťastie sa s najväčšou pravdepodobnosťou podpísal mikrospánok. Andrej na Honde Accord vletel do protismeru a auto skončilo pod kolesami kamióna. Nehoda sa stala na výjazde zo Žiliny smerom na Martin, v časti zvanej Šibenice.

Boli šťastý pár

Ľubica a Andrej pochádzajú z Lučenca, do Žiliny sa prisťahovli nedávno. Ich veľká láska vyústila do manželstva, ktoré uzavreli pred tromi rokmi. Šťastnému páru sa narodilo dieťatko, synček Stanko. V osudný deň s ním sedela mama na zadných sedadlách auta. Obaja boli pripútaní, Stanko v detskej autosedačke.  

Andrej (30) si osudnú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Prevoz do nemocnice

Bezprostredne po nehode zasahovali na mieste všetky záchranné zložky. Ako uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel, ženu sa snažili ešte niekoľko desiatok minút oživovať, žiaľ, bezúspešne. Jej zraneného manžela a synčeka bez viditeľných stôp po zranení previezli záchranári do nemocnice v Žiline. "Obaja sú hospitalizovaní vo FNsP Žilina. Dieťa je stabilizované a na pozorovaní. Muž utrpel úraz hrudníka a brucha, je po operácii a stabilizovaný," informovala hovorkyňa žilinskej nemocnice Viera Jurčiová. 


Prečítajte si aj:

FOTO Rodinná tragédia v Žiline: Otec urobil osudovú chybu, mamička (†29) umrela vedľa bábätka


Rodina, priatelia a známi sa z obrovského nešťastia nedokážu spamätať. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá a zisťuje okolnosti, za akých k nej došlo. Pre zistenie prípadného požitia alkoholu nariadila Andrejovi odobrať krv. 

Andrej (30) si osudnú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ SR)

Andrej (30) si osudnú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ SR)

 

 

 

 

 

Viac o téme: RodinaTragédiaNešťastieŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu