Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodinná dráma vo Zvolene: Natália (†18) vyskočila po hádke s mamou z okna

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: foto: tv joj)

ZVOLEN - Vo Zvolene sa stalo veľké rodinné nešťastie. Z bytu na ôsmom poschodí vyskočila 18-ročná Natália. Žiaľ, už je nebolo pomoci.

Nešťastie sa stalo v noci zo stredy na štvrtok. "Dňa 9. novembra v čase okolo 23.45 hodiny na Ulici Andreja Hlinku vo Zvolene vyskočila z balkóna na 8. poschodí 18-ročná mladá žena," potvrdila hovorkyňa banskobystrických policajtov Andrea Petrovičová. 

Podľa našich informácií sa Natália v byte pohádala so svojou mamou. Zavrela sa do izby a vyskočila z okna. Nešťastnú mamu čakal najhorší pohľad svojho života. Dcéru zbadala už len ležať pred panelákom, okamžite zalarmovala záchranárov. "Na mieste sme sa 18-ročnú mladú ženu ešte snažili oživovať, žiaľ, bezúspešne. Utrpela mnohopočetné zranenia nezlúčiteľné so životom," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 


Prečítajte si aj:

Rodinná tragédia na dovolenke v Egypte: Šárka (†41) sa utopila so svojím otcom (†68)


Natáliina rodina, priatelia a známi sú z tragédie otrasení. Podľa niektorých sa pod nešťastný incident mohol podpísať alkohol. Dcéra sa s matkou zvykla hádať. "Poverený príslušník Policajného zboru vo Zvolene začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia,"  uzavrela policajná hovorkyňa.  

Viac o téme: TragédiaNešťastieZvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu