Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodinná tragédia na dovolenke v Egypte: Šárka (†41) sa utopila so svojím otcom (†68)

Šárka zahynula spolu s otcom na potápačskom výlete Zobraziť galériu (3)
Šárka zahynula spolu s otcom na potápačskom výlete (Zdroj: Foto: Thinkstock, FB)

BRATISLAVA - Obrovská rodinná tragédia otriasla celým Slovenskom. Na potápačskom výlete v egyptskom letovisku sa utopila veterinárka Šárka (†41) so svojím otcom Svätoplukom (†68) z Topoľčian. Nešťastie zasiahlo celú rodinu, pozostalí prežívajú najhoršie chvíle života.

Šárka sa vybrala na výlet do slnečného Egypta so svojím otcom. V Topoľčanoch pracovala ako veterinárka, mala vlastnú ambulanciu, pochádzala z Martina. Klienti si prácu lekárky nevedia vynachváliť. Šárka milovala zvieratá, no k jej veľkým záľubám patrilo potápanie. Každoročne sa tešila na dovolenku, na ktorej by sa mohla potešiť z krás podmorského sveta. Vášeň sa jej, žiaľ, stala osudnou.

Letovisko Marsa Alam v Egypte je vyhľadávané najmä vďaka krásam podmorského sveta
Zobraziť galériu (3)
Letovisko Marsa Alam v Egypte je vyhľadávané najmä vďaka krásam podmorského sveta  (Zdroj: Foto: Thinkstock, FB)

Neopísateľná rodinná tragédia

Úspešná veterinárka bola rozvedená. S 15-ročným synom žila spoločne so sestrou, ktorá má rovnako starého syna a tiež je rozvedená. Šárkin syn ostal doma, do Egypta s mamkou a dedkom nešiel. Šárka sa v uplynulú nedeľu spoločne s otcom vybrala potápať sa z výletnej lode v egyptskom letovisku Marsa Alam. Z hlbín sa už, žiaľ, nevynorili. Po tom, čo telá vytiahli na palubu, začali s oživovaním, bezúspešne. Následne ich previezli do nemocnice na pitvu.

Šárka milovala potápanie
Zobraziť galériu (3)
Šárka milovala potápanie  (Zdroj: Facebook/Šárka Bumbalka, Eva Siková)

Na tragédii je najsmutnejšie, že mladý muž prišiel v okamihu o milovanú mamku a dedka. Po Šárkinom ockovi ostala ťažko chorá manželka.  


Prečítajte si aj:

MIMORIADNA SPRÁVA Tragická dovolenka Slovákov v Egypte: Smrť dcéry s otcom, utopili sa pri potápaní!


Rodina, priatelia, najbližší, ale aj široká verejnosť sa z obrovskej tragédie nedokáže spamätať. Cestovná kancelária, ktorá zájazd sprostredkovala, bezodkladne kontaktovala náš zastupiteľský úrad v Káhire, ktorý komunikuje s egyptskými úradmi pri vyšetrovaní nešťastia. Prevoz tiel nebohých Slovákov do našej krajiny má zabezpečiť poisťovňa.

    

 

Viac o téme: TragédiaVýletPotápanieEgyptTopoľčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu