Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia pátra po totožnosti tohto muža: Komunikuje lámavou angličtinou

Dotyčný muž. Zobraziť galériu (4)
Dotyčný muž. (Zdroj: PZ SR)

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave 5 žiadajú o pomoc pri pátraní po totožnosti neznámeho muža, ktorý bol v stredu (9.11.) z Jasovskej ulice predvedený na príslušné policajné oddelenie, aby sa zistila jeho totožnosť. Čo sa nakoniec nepodarilo. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

"Ide o osobu mužského pohlavia v zdanlivom veku 40 - 45 rokov, strednej postavy (asi 85 kg), oválna tvár, svetloplavé vlasy, modré oči. Osoba viditeľne drží pravé rameno vyššie ako ľavé a na ľavom predlaktí má vyryté znaky," uviedla hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, muž mal v čase predvedenia oblečený zelený kabát s kapucňou, tmavomodrú bundu s kapucňou, svetlomodré tričko, čierne nohavice a čierne topánky. Komunikoval lámavou angličtinou. Polícia žiada občanov, aby v prípade ak disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby, sa s nimi obrátili na číslo polície 158 alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Viac o téme: Polícia Pátranie po totožnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu