Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po vražde v Tvrdošíne... hrôzostrašné rodinné tajomstvo odhalené: Jana dobodala muža

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TVRDOŠÍN - Slovenskom včera otriasla správa o rodinnej dráme v Tvrdošíne. Polícia už obvinila zo zločinu vraždy 26-ročnú Janu, ktorá podľa nej napadla 42-ročného Martina. Jana je vo vysokom štádiu tehotenstva so svojím štvrtým dieťatkom.

"Z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinila vyšetrovateľka Krajského riaditeľstva PZ v Žiline 26 ročnú ženu z Tvrdošína," informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová a doplnila, že podľa doposiaľ zistených informácií mala obvinená v úmysle usmrtiť svojho partnera. V pondelok 7. novembra večer v byte na sídlisku Medvedzie kuchynským nožom Miroslava dvakrát bodla do hrudníka. Aj napriek snahe záchranárov muž zomrel. "Vyšetrovateľka spracovala na obvinenú podnet na návrh na vzatie do väzby," ozrejmila policajná hovorkyňa.


Prečítajte si aj:

Krvavá dráma v Tvrdošíne: Tehotná Jana (26) dobodala Mira (†42), skončila na psychiatrii


Rodinná dráma za dverami bytu 

Podľa medializovaných informácií Jana žila s Miroslavom v prenajatom byte aj s ročným dieťatkom. Susedia ale svorne tvrdia, že hádky medzi partnermi boli časté. Podľa nich tehotnú Janu partner týral, údajne si rád vypil. Na prípade je šokojúce, že Jana je tehotná už so svojím štvrtým dieťatkom, dve deti jej zomreli. Miroslavova mama je z tragédie otrasená, v minulosti už jedného syna pochovala. "Obvinenej žene hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov," uzavrela Balogová.  

Viac o téme: TragédiaVraždaTvrdošín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu