Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dráma nad bratislavským letiskom: Lietadlo slovenských dovolenkárov z Egypta malo problémy!

Letisko M. R. Štefánika
Letisko M. R. Štefánika (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Problémy s pristátím. Cestujúci na palube včerajšieho letu, ktorý sa vracal z Egypta do Bratislavy, zažili niekoľko minút strachu. Lietadlo nemohlo pristáť a tak sa na zemi zatiaľ spustila preventívna záchranná akcia.

Podľa informácií TV Markíza mal včera problémy pri pristávaní let z egyptskej Hurghady. Ten do Bratislavy priviezol slovenských dovolenkárov. "Lietadlu, ktoré patrilo egyptskej leteckej spoločnosti Air Cairo, sa nedarilo pri pristátí vysunúť vztlakové klapky. Lietadlo preto muselo krúžiť nad Bratislavou. Na letiskovú plochu boli privolané záchranné zložky - od hasičov až po zdravotníkov," píše portál novín.

Lietadlu sa napokon klapky vysunúť podarilo a celá posádka bezpečne pristála. Keďže stroj mal technické problémy, nepreviezol ďalšiu várku slovenských dovolenkárov do Egypta. Ba čo viac, malo dôjsť k ostrej výmene názorov medzi predstaviteľmi cestovnej kancelárie a dovolenkármi.

Hodiny museli čakať, čo sa bude diať ďalej. Napokon boli prevezení do bratislavského hotela, kde prečkali noc. Podľa portálu čakali aj dnes na opravené lietadlo, ktoré ich malo odviesť do Egypta.

Viac o téme: LetiskoDovolenkáriBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu