Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO prešovskej primátorky napálili kresťanov: Chladnokrvná príprava na mestskú radu

Andrea Turčanová na strelnici.
Andrea Turčanová na strelnici. (Zdroj: Facebook/Andrea Turčanová)

PREŠOV – Prešovská primátorka Andrea Turčanová sa na sociálnej sieti pochválila, kam odbehla pred zasadnutím mestskej rady. Jej drsná „príprava“ možno zoceľuje nervy, ale zámer fotografií „bojovníčky za dobro“ zrejme minul svoj cieľ.

„Príprava na dnešnú mestskú radu, pekný deň, priatelia,“ napísala v stredu na Facebook prešovská primátorka Andrea Turčanová a zverejnila svoje fotografie zo strelnice. Niektorí ľudia na príspevok primátorky, ktorá je členkou KDH, reagovali s humorom, iní jej však dali najavo, že takéto konanie nie je v súlade s kresťanskými mravmi.

Primátorka Prešova čelí škandálu rodinkárstva: Synovej neveste mala pomôcť k teplému miestečku

„Ako toto môže jedna žena kresťanka vyvesiť na svoj profil... Ježiš kázal svojich odporcov alebo nepriateľov strieľať?... Ani ako vtip to nie je pekné,“ pokarhala primátorku Katarína. „Predstavte si, že vaše dieťa zdieľa fotku na internete so zbraňou v rukách... ako sa pripravuje na vyučovanie. Super príklad, pani primátorka,“ skritizovala fotografie Alžbeta.

Okolo vhodnosti či nevhodnosti fotografií sa na Facebooku strhla búrlivá diskusia. Niektorí fotografie primátorky pochopili ako dôkaz, že aj „v politike si zo seba vedia strieľať.“ Ako o sebe na svojej stránke tvrdí Turčanová, usiluje sa žiť a konať s tým najlepším úmyslom. So zbraňou v ruke pôsobí ako neohrozená bojovníčka za dobro: „Mojím životným poslaním je pomáhať druhým. Pomáhať im rásť, riešiť problémy, obhajovať svoje práva, či zlepšovať náš životný priestor.“

​...

Viac o téme: PrimátorkaPrešovAndrea Turčanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu