Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Odskočil si od práce v Izraeli, aby spravil vážny krok: Otto Brixi je v chomúte!

Otto Brixi so svojou zákonitou manželkou Silviou Zobraziť galériu (2)
Otto Brixi so svojou zákonitou manželkou Silviou (Zdroj: Otto Brixi )

KOŠICE – A je v tom. Bývalý poslanec NR SR Otto Brixi je od 1. októbra oficiálne ženatý muž. Vzťah s inžinierkou Silviou spečatil v Dóme svätej Alžbety v Košiciach. Svadobná cesta sa pre pracovné povinnosti nekonala. Pár dní doma a opätovný návrat za prácou do Tel Avivu v Izraeli.

Veľký deň Brixi so svojou už zákonitou manželkou Silviou poňali skromne. "Po obrade v Dóme, sme mali hostinu v hoteli Slávia. Svadobné pohostenie bolo skromné a relatívne v úzkom kruhu rodiny a najbližších priateľov z radov kolegov a kamarátov," opísal svadobnú hostinu Brixi. Priznal, že svadobnú cestu v týchto chvíľach nie je možné zrealizovať. "Na svadobnú cestu pre pracovné povinnosti nejdeme, ak sa niekam vyberieme najskôr iba v rámci víkendov do Tatier alebo okolia," vysvetlil Brixi.

Odskočil si od práce
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Otto Brixi )

Informácie o očakávanom bábätku sa v Košiciach veľmi rýchlo rozšírili. Brixi sa k tomu však vyjadrovať nechcel. Namiesto toho ale prezradil, ako pokročil so svojim projektom: "Čo sa týka môjho startupu, momentálne ho s naším technologickým partnerom rozvíjame v Izraeli a slávnostne ho chceme odprezentovať v decembri tohto roku."

Exposlanec sa nezdá! Vrátil sa z Tibetu s geniálnym nápadom: Revolučný protiteroristický systém!

Brixi so svojim tímom vytvoril "Protiteroristický a záchranný systém," ako mobilnú aplikáciu. Ide o jednoducho ovládateľnú záležitosť. Užívateľ  pohybom jedného prsta, bude môcť poukázať na to, čo uvidí napríklad na ulici. Či pôjde o týraného psíka, zúboženého bezdomovca alebo zdanlivé nebezpečenstvo. Aplikácia potom zabezpečí to, aby sa správa dostala na správne a kompetentné miesta a tie začnú konať. Veľmi skrátene prezradil Brixi myšlienku svojho projektu. Nezabudol ale prízvukovať, že jeho systém nie je určený nato, aby suploval štátne záchranné zložky. Tento projekt mu zabezpečil výhru rezidenčného pobytu v Izraeli. 

Viac o téme: ProjektSvadbaPrácaBrixi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu