Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svadobné VIDEO plné sĺz šťastia: Mladomanžel sa takmer zrútil pri pohľade na svoju vysnívanú!

Dojatý Connor Zobraziť galériu (2)
Dojatý Connor (Zdroj: YouTube)

ARCADIA - Dojemné svadobné video zachytáva nervózneho budúceho ženícha stojaceho pri oltári a čakajúceho na svoju vysnívanú nevestu. Zábery sa dostali na verejnosť a odvtedy sa šíria nezávratnou rýchlosťou. Moment, kedy mladý muž uvidí svoju budúcu manželku stáť v uličke je plný emócií.

Svadobný deň mladého Connora a jeho budúcej zákonitej manželky Hannah bol naozaj dojemný. Svedčia o tom zábery, ktoré zachytávajú ženícha pri oltári. Prestupovanie zo strany na stranu asi každému napovie, že pokojný v tej situácii nebol.

Rómska svadba na Slovensku sa stala hitom: Evka a Lukáš sa dostali na titulky svetových médií

V momente keď sa objaví v uličke kráčajúca Hannah v svadobných šatách, ženích sa neudrží a dojatie nedokáže skryť. Zrazu sa odvráti a je vidieť ako veľmi plače. Plač nedokáže zastaviť, zohne sa a niekoľko sekúnd trvá kým sa opäť pozbiera a postaví na nohy.

Svadobné VIDEO plné sĺz
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)
​Nevesta naprieč svojmu budúcemu manželovi kráča za prítomnosti znejúcej piesne od známej speváčky Adele s názvom "Make You Feel My Love". Dojemná scéna ako z filmu, plakal ženích, plakal brat nevesty, plakali všetci.

Connor sa so svojimi pocitmi podelil a pre média povedal: "Vo chvíli, keď som ju videl, bolo to ako keby som videl celý svoj život priamo pred sebou." Hoci reakcia nevesty na videu nie je prioritná, avšak ako sama priznala ani ona sa neubránila slzám šťastia. 

 

Viac o téme: SvadbaŠťastieŽeníchEmócieSlzy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu