Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šéf KDH Hlina ukázal, aký poklad ukrýva doma: S polovičkou strávili večer nad peklom

Alojz Hlina s manželkou Martinou Zobraziť galériu (2)
Alojz Hlina s manželkou Martinou (Zdroj: foto: topky)

BRATISLAVA - Už dvadsať rokov šťastne ženatý a lásku si stále užíva. Alojz Hlina (46) vytiahol vo štvrtok manželku Martinu (44) do kina, spoločný večer trávili v jednom z bratislavských obchodných centier.

Predseda strany Kresťansko demokratické hnutie si popri svojej práci vie nájsť čas aj na najbližších. Vo večerných hodinách sme ho zastihli v nákupnom centre Eurovea, s manželkou bol v kine. "Je to určitá forma relaxu," povedal nám Hlina a s úsmevom doplnil: "Manželka sa potom na mňa hnevá, že častokrát vyberám blbosti. Ona ma potom ťahá do Mladosti na ťažšie filmy."

Šéf KDH Hlina ukázal,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: topky)


Prečítajte si aj:

Šéf KDH Hlina reaguje na škandál s erotickým mailom Figeľa: Prekvapivá odpoveď predchodcovi!


Peklo a šéf kresťanských demokratov

Politik prezradil, že si s polovičkou boli pozrieť film Inferno (Peklo). Zhodnotil, že literárnemu dielu Dana Browna s rovnakým názvom sa filmová verzia nevyrovná. Autor pri svojom príbehu o nebezpečnom víruse si ako predlohu zobral najvýznamnejšie dielo renesančného talianskeho básnika a spisovateľa Danteho Alighieriho Božská komédia, kde zobrazuje stav duše po smrti v troch zásvetných ríšach. Jednou z nich je aj Inferno teda Peklo. Ako už samotný názov naznačuje, krv a hriech sú aj pre film príznačné. Pre šéfa kresťanských demokratov mohlo ísť preto pri zhliadnutí filmu vskutku o zaujímavý poznatok.  

Po návšteve kina sa manželia pobrali domov a dnes odchádzajú do Tatier na víkend. Ako Hlina prezradil, dcéry (18,19) nechali doma "pretože odmietli s nami ísť". Predseda KDH je podľa svojich slov šťastne ženatý a 22. februára oslávi s manželkou dvadsať rokov spoločného života.   

Viac o téme: KinoAlojz Hlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu