Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálna vražda dôchodcu (†68) otriasa malým mestečkom: Telo bez hlavy, ľudia sa obávajú teroru

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP, FB)

LUMARZO - Otrasný prípad vraždy vyšetrujú talianski kriminalisti. Obyvatelia žijú v strachu pred beštiálnym vrahom. V lese totiž našli telo miestneho zdravotníka (†68) bez hlavy.

V utorok večer sa naskytol hubárovi otrasný pohľad. Pri lesnej ceste neďaleko talianskeho mestečka Lumarzo našiel telo bez hlavy. Okamžite zalarmoval policajtov. Kriminalisti sa razom pustili do práce. Po chvíli našli aj hlavu. Zistili, že torzo patrí 68-ročnému Albanovi Croccoovi, ktorý pracoval v miestnej nemocnici ako zdravotník.  


Prečítajte si aj:

Brutálny útok mladíka v Detve: Dôchodcu (†61) dobil na smrť pre pár drobných


Ako informuje genovatoday.it, vyšetrovatelia spočiatku pracovali s niekoľkými verziami. Jednou bola, že hlavu od tela mohli oddeliť zvieratá. Dospeli ale k záveru, že išlo jednoznačne o brutálnu vraždu. Pitva odhalila na tele stopy po výstreloch z brokovnice. Po tom, čo muža vrah postrelil, sťal ho ostrým nožom, s naväčšou pravdepodobnosťou mačetou. Následne telo niesol niekoľko sto metrov a hodil do rokliny v snahe uhladiť stopy. Otázka ale stojí, prečo sa telo našlo bez hlavy. Polícia sa domnieva, že išlo buď o vrahov "podpis" alebo vzdialenosť tela od hlavy má na svedomí lesné zviera. Rovnako nevylučujú, že vrah dostal záchvat šialenstva. 

Konflikt so synovcom

Polícia si je istá, že Albano bol v utorok okolo 15-tej hodine ešte nažive. Dosvedčila to jeho manželka. Keď sa ale dlho nevracal domov, zalarmovala políciu. Je dôležité podotknúť, že zavraždený muž mal v poslednom čase konflikt so synovcom, práve on ho videl pri aute, ktoré zaparkoval v lese, ako posledný. Kriminalisti sa prípadom intenzívne zaoberajú a pokračuje rozsiahle vyšetrovanie. Obyvatelia malého mestečka žijú v strachu, boja sa totiž vraha, ktorý podľa ich slov rozpútal teror.

Viac o téme: DôchodcaVraždaTaliansko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu