Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prezident oženil syna, svadba na druhý raz: Kiska ukázal FOTO nevesty a prehovoril o pocitoch

Prezident so synom Andrejom. Zobraziť galériu (5)
Prezident so synom Andrejom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Veľká svadba u Kiskovcov. Prezident oženil svojho syna Andreja. Zaujímavosťou je fakt, že Andrej mladší sa ženil už druhýkrát. Prezident sa pochválil fotkami zo svadby a prehovoril o prvých pocitoch.

Prezident sa podelil včera o svoje súkromie, keď informoval o svadbe svojho syna. "Môj syn Andrej sa včera oženil a pred pár mesiacmi sa stal otcom," prezradil a priložil aj fotku nevesty a ženícha. Andrej mladší (30) si zobral za ženu o tri roky staršiu Irmu Chmelovú, dcéru niekdajšieho ministra kultúry Rudolfa Chmela. Kiskovci sa brali druhýkrát, keďže pred rokom si povedala na úrade v Prahe svoje prvé áno.

Prezident oženil syna, svadba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

V januári tohto roka sa mladému páru narodila dcéra Miuška. Kiska sa rozplýval šťastím a dal o tom vedieť aj svojim fanúšikom. "Niet krajšieho pocitu, ako keď vidíte, že vaše dieťa je šťastné. Nikdy som ho nevidel šťastnejšieho ako včera, keď držal na rukách malú dcérku Miu a po svojom boku mal nádhernú nevestu Irmu," napísal včera prezident.

Prezident oženil syna, svadba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Kiska mladým ešte zaželal veľa šťastia, aby boli rovnako šťastní na svadbe malej Miušky rovnako, ako bol on na ich sobotňajšej svadbe.

Prezident oženil syna, svadba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Pod fotkami rodine prezidenta blahoželalo veľa ľudí. "Blahoželáme a nech im to vydrží veľmi dlho, nech sú šťastní a zdraví celá rodinka," napísala Rozália. Aj keď sa medzi komentármi objavili aj negatívne poznámky, prevažovali najmä tie pozitívne. "P. prezident veľmi si vážim, že sa podelíte s nami aj o Vaše súkromie, ale nemôžem prehltnúť tie nelichotivé poznámky od úbožiakov, napr. pri takejto udalosti," blahoželala Mária.

V poslednom čase nesvadboval len Kiska mladší, ale aj ďalší slovenský politik. Ako sme dnes informovali, v chomúte je už aj smerák Róbert Madej. Svoje áno povedal o dvanásť rokov mladšej Líze, s ktorou sa poznal vyše dva roky.

Viac o téme: SvadbaPrezidentSynAndrej KiskaAndrej Kiska mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu