Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Príbeh lásky v OĽaNO: Poslankyňa sa vydala za moslima z Pakistanu, likvidátora odpadu v Berlíne!

Silvia Shahzad. Zobraziť galériu (3)
Silvia Shahzad. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Veľká zmena v živote prvej poslankyne na vozíčku. Silvia Petruchová z OĽaNO sa vydala za moslima z Pakistanu. Pre Topky prezradila detaily svojho životného rozhodnutia.

Poslankyňa Silvia Petruchová sa vydala, po novom sa volá Silvia Shahzad. Pre Topky priznala, že manžel je z Pakistanu, ale nežije na Slovensku. Pred svadbou sa poznali rok a pol a zoznámili sa cez internet. "Nežije na Slovensku, je stále v Berlíne, poznali sme sa rok a pol," priznala Silvia Shahzad s tým, že ide o moslima. "Samo o sebe je to dosť citlivé a preto je to zaujimavé," hovorí. V sobotu sa poslankyňa pochválila aj na Facebooku.

Príbeh lásky v OĽaNO:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Odborník na likvidáciu odpadu

Prezradila aj, čomu sa manžel venuje. "Je odborník na likvidáciu odpadu." Pochválila sa tiež, že si veľmi dobre vybrala. "Ja som veľmi šťastná. Myslím si, že som si vybrala veľmi dobre," hovorí s úsmevom.

Manžel žije v Berlíne

Z Bratislavy do Berlína je ďaleko, uvedomujú si to aj novomanželia. Podľa nej je to dnes normálne, ale aj tak to chcú v najbližšom čase vyriešiť. "Veľa rodín žije tak, že jeden žije tam a druhý tu. Samozrejme, našim cieľom je, aby sme žili spolu. Budeme robiť všetko preto, aby sme boli spolu," zakončila poslankyňa Shahzad.

Silvia Petruchová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

V parlamente sa v poslednom čase u poslankýň roztrhlo vrece so zmenami. Zhruba pred trištvrte rokom sa narodilo bábätko nezaradenej poslankyni Simone Petrík. Pred pár dňami sa narodil syn Jakub aj poslankyni Lucii Nicholsonovej-Ďurišovej (SaS), ktorá sa vydávala v júni tohto roka. Potomka čaká aj poslankyňa Katarína Cséfalvayová (ex-Sieť, Most-Híd).

Viac o téme: ManželPoslankyňaPakistanSilvia PetruchováShahzad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu