Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kaliňák čelí ťažkej životnej skúške: FOTO Manželka so synmi prevetrala nákupné centrum!

Zuzana zobrala deti na prechádzku. Zobraziť galériu (3)
Zuzana zobrala deti na prechádzku. (Zdroj: Tip)

BRATISLAVA - Zatiaľ čo manžel je pod najväčším tlakom v jeho politickej kariére, manželka si užívala s deťmi posledné letné slniečko. Manželku ministra vnútra Roberta Kaliňáka sme zastihli v Auparku, ako si vychutnáva voľné chvíle s dvomi malými synmi.

Zuzana bola na prechádzke v petržalskom Auparku minulú stredu v čase medzi pol piatou a šiestou hodinou popoludní. V Lunaparku pri Sade Janka Kráľa zobrala na zmrzlinu štvorročného Andreja a v kočíku aj jeho mladšieho Juraja. Škandál na krku svojho manželu jej zrejme vrásky na čele nerobí, keďže sme ju stretli v dobrej nálade.

Kaliňák čelí ťažkej životnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip)

Kaliňák má s manželkou Zuzanou prvorodeného syna Andreja. Začiatkom tohto roka im pribudol druhý syn Juraj. Kvôli kauze Bašternák čelí minister obrovskej vlne kritiky. Aj keď sa ho koaliční partneri zastali, stolička sa pod ním naďalej trasie.

Kaliňák čelí ťažkej životnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip)

Dokonca sa povráva, že kvôli kauze sa príliš neukazuje na očiach verejnosti. My sme rodinku však stretli na verejnosti, obklopenú bežnými ľuďmi. Kauza Bašternák stále nie je uzavretá. Opozičné strany SaS a OĽaNO-NOVA žiadajú Kaliňákov odchod pre daňovú kauzu Ladislava Bašternáka.

Minister pôvodne popieral akýkoľvek vzťah s Bašternákom, neskôr však priznal, že od neho kúpil podiel vo firme B. A. Haus. Podľa opozície ide o "záhadný" obchod. Koalícia za Kaliňákom stojí. SaS a OĽaNO-NOVA chcú celú kauzu Bašternáka a Kaliňáka ľuďom priblížiť čo najviac. Vysvetľujú ju aj v časopise s názvom Kali špeciál, ktorý spolu s červenou kartou Robertovi Kaliňákovi rozdávajú, zároveň ho distribuujú aj do slovenských domácností.

Viac o téme: DetiManželkaRobert KaliňákKauza Bašternák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu