Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Superstarista z hviezdnej roty nakrútil škandalózne VIDEO: Terčom je islam, využil aj malé deti

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Facebook, YouTube)

BRATISLAVA - Nechutné video bývalého kandidáta do parlamentu a ex-superstaristu. S maskou na hlave a pištoľou v ruke káže rozprávať malým deťom nezmysly o islame. Paródia je však skrytým útokom na islam a obyčajným hanobením náboženstva.

Za videom stojí Slovák Jurij Martynov, ktorý v ňom paroduje a útočí na islam. V kukle a so zbraňou (nevedno, či je pravá) v ruke ironicky rozpráva ako je islam náboženstvo mieru a lásky. Dokonca tvrdí, že islam ponúka styk so zvieratami, teda zoofíliu. Spolu s ním tam účinkujú dve malé dievčatá a chlapec, ktorým káže rozprávať nezmysly o tomto náboženstve.

Superstarista z hviezdnej roty
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Video s názvom „Slniečková televízia: Návšteva v islamskej rodine úspešne asimilovanej do Európy,“ však pripomína skôr nepodarený vtip, čo si všimli aj komentujúci ľudia pod videom. Čo je ešte oveľa horšie, muž balansuje na hrane zákona, keďže týmto prejavom by sa mohol dopustiť nenávistného prejavu či hanobenia náboženstva.

Zaujímavé je aj minulosť Martynova. Bratislavčan kandidoval v minuloročných marcových parlamentných voľbách za stranu Priama demokracia z 93. miesta. Uvádzal o sebe, že je kuchár a má 32 rokov. Preslávil sa tiež účinkovaním v speváckej šou Československá Superstar z roku 2011.

Superstarista z hviezdnej roty
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Bratislavčan sa zúčastnil aj Superstar, no dotiahol to iba do Hviezdnej pechoty. Navyše, o svojom presvedčení nenecháva návštevníkov svojej facebookovej stránky na pochybách. Zdieľa tam totiž protiislamské, proruské videá či nahrávky Mariána Magáta, známeho neonacistu. Ako prvý na video upozornil portál islamonline.sk.

Viac o téme: IslamMoslimoviaSuperstarJurij Martynov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu