Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Tragická nehoda pri Nitre: Veronika sa dozvedela zdrvujúcu správu, smrť rodičov a bračeka!

Tragédia pri Cabaj - Čápore Zobraziť galériu (3)
Tragédia pri Cabaj - Čápore (Zdroj: Foto: polícia)

CABAJ - ČÁPOR - Neuveriteľná tragédia sa stala včera večer pri obci Cabaj - Čápor. Martin sa viezol so svojou rodinou, znenazdajky prešiel do protismeru. Zrážka s nákladiakom bola mimoriadne nešťastná, v aute zahynula celá rodina. Mama Zuzana (†32), otec Martin (†32) a ich synček Leo (†2). Na tragédii je najsmutnejšie, že z dcérky Veroniky (10) sa stala sirota.

Mladá rodinka cestovala do Nitry. V aute sedela mamička so synčekom Leom, za volantom otec Martin. Nikto nemohol tušiť, že sa vybrali na osudnú jazdu. Ich staršia dcérka Veronika (10) bola v čase nešťastia v letnom tábore. 

FOTO Tragická nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Tragédia sa stala včera krátko po pol siedmej večer na ceste v smere od obce Cabaj-Čápor na Šaľu. Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková, 32-ročný vodič Fordu Focus sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s nákladiakom MAN. "48-ročný vodič nákladného auta už nedokázal zrážke zabrániť. Následkom zrážky skončili obidve vozidlá mimo cestu vľavo," opísala policajná hovorkyňa.   


Prečítajte si aj:

FOTO Víkendové tragédie na cestách: Zahynul vodič (†21), motorkár (†34) a spolujazdec (†21)


Na miesto bezprostredne po ohlásení dorazili privolaní záchranári. "32-ročný muž, 32-ročná žena a dvojročné dieťatko, žiaľ, utrpeli mnohopočetné zranenia, ktorým na mieste podľahli," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. 

FOTO Tragická nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Manželka sedela v aute vzadu vpravo a dvojročný synček bol pripútaný v detskej sedačke vzadu vľavo za vodičom.

Alkohol v dychu vodiča nákladiaku policajti nezistili. U nebohého vodiča bude prípadná prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve. Policajný vyšetrovateľ okolnosti nešťastia vyšetruje ako prečin usmrtenia. 

Viac o téme: RodinaTragédiaCabaj - Čápor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu