Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tomáš (†21) sľúbil mame, že sa postará o sestričku: Zdrvujúca správa, záhadná smrť v parku!

Tomáš Zobraziť galériu (4)
Tomáš (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Tomáš z Partizánskeho bol nezvestný od mája tohto roka. Žil a pracoval v Anglicku, no jedného dňa sa odmlčal. Nešťastnú mamu, žiaľ, čakala najsmutnejšia správa života. Musela odcestovať do Londýna, aby na základe vzoriek DNA bolo možné identifikovať nájdené telo nebohého Slováka. Polícia potvrdila, že ide o jej syna.

Tomáš sa mame odmlčal po tom, čo už vyše roka pracoval v Londýne. Komunikovali spolu cez sociálnu sieť alebo si telefonovali. Erika ale začala tušiť, že niečo nie je v poriadku, syn sa jej totiž dlhšie neozval, prestal chodiť do práce. Zalarmovala políciu a po Tomášovi bolo vyhlásené medzinárodné pátranie. 


Prečítajte si aj:

FOTO Zúfalá rodina prosí o pomoc: Tomáš (21) odišiel do Anglicka, zľahla sa po ňom zem


Najhoršia správa

Polícia v Anglicku objavila v londýnskom parku v polovici mája obesené mužské telo. Nič netušiacu Eriku kontaktovala polícia o týždeň neskôr s tým, že má pricestovať do Londýna kvôli testom DNA. Vzorky jej následne odobrali, pred pár dňami prišla žalostná správa. Výsledky potvrdili, že ide o jej milovaného syna Tomáša.  "Dňa 21. júla 2016 bolo odvolané pátranie po nezvestnom T.H.," potvrdil hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička.

Tomáš so svojou sestričkou
Zobraziť galériu (4)
Tomáš so svojou sestričkou  (Zdroj: Foto: Facebook)

Nešťastná žena teraz prežíva najhoršie chvíle svojho života. "Prišla o milovaného syna. Nevie, čo sa s ním presne stalo, nevie, či sa niekedy dozvie pravdu. Srdce krváca, duša je prázdna a boľavá. Nikoho na Slovensku to nezaujíma, ona už musí riešiť, kde zoženie 5 000 eur na prepravu jeho tela z Anglicka na Slovensko," napísala na sociálnu sieť Beáta, ktorá sa usiluje Erike pomôcť

Tomáš (†21) sľúbil mame,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Čo sa presne v parku v Londýne stalo, ostáva záhadou. Faktom ale je, že milujúcej mame už syna nikto nevráti. "Neverím, že by si to spravil sám... Mám vážne zdravotné problémy a boli sme dohodnutí, že keby sa mi niečo stalo, tak sa postará o svoju malú sestričku, ktorú veľmi miloval. A ona milovala jeho...," zverila sa nám nešťastná Erika, ktorá je kvôli zdravotným problémom na invalidnom dôchodku. 

Tomáš (†21) sľúbil mame,
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Naši pracovníci na Veľvyslanectve SR v Londýne sú v kontakte s rodinou zosnulého a poskytujú potrebné informácie k prevozu telesných pozostatkov. Žiadosť o vydanie sprievodného listu na prepravu telesných pozostatkov zatiaľ  Veľvyslanectvo SR v Londýne nedostalo," potvrdili nám z tlačového odboru ministerstva zahraničných vecí a doplnili: "Prepravu vo všeobecnosti zabezpečujú pohrebné služby na základe dohody s pozostalými. Naša ambasáda v prípade potreby vydáva sprievodný list na prepravu."

 

Viac o téme: TragédiaSmrťTomáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu