Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

V Bratislave odkláňali dopravu: Čelná zrážka trolejbusu s autom, hlásia štyroch zranených

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode trolejbusu a osobného auta na Palisádach v Bratislave, ktorá sa stala krátko pred 14.00 h. Zdravotní záchranári hovorili priebežne o štyroch ľahko zranených ľuďoch. Všetci boli pri vedomí.

Tragická nehoda na R1 pri Žiari nad Hronom: Autobus dostal defekt a havaroval, jeden mŕtvy!

"Na mieste sme im poskytli bezodkladnú prednemocničnú zdravotnú starostlivosť," povedal hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Andrej Hirjak. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Čelne zraziť s autom sa mal podľa hovorkyne Dopravného podniku Bratislava Adriany Volfovej trolejbus číslo 203. "Vodič je v poriadku, v trolejbuse sa ľahšie zranili dvaja cestujúci," povedala.

Pre nehodu odklonili na mieste hromadnú dopravu. Od 14:44 bola premávka trolejbusových liniek 203, 207 a 208 na Palisádach obnovená v plnom rozsahu.

"Vykonanou dychovou skúškou sa prítomnosť alkoholu u 57-ročného vodiča linky MHD ani u 31-ročného vodiča osobného motorového vozidla (VW Golf) nepotvrdila. Nehodou bola spôsobená celková škoda na oboch vozidlách vo výške cca. 5.000,- €. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania," uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Viac o téme: NehodaTrolejbusBratislavaPalisády
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu