Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Obrovská policajná razia kvôli podvodom s DPH: Spoveď Puškára, tvrdé slová na políciu!

Policajná razia v Bratislave Zobraziť galériu (3)
Policajná razia v Bratislave (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prezidiálni kriminalisti mali včera plné ruky práce. Zasahovali na viacerých miestach západného a stredného Slovenska proti páchateľom ekonomickej trestnej činnosti. Nezákonne sa obohacovali na daňových podvodoch. V organizovanej skupine vystupuje aj meno brata známej televíznej moderátorky Petra Puškára. Kukláči nabehli aj do firiem, kde je práve on konateľom. Puškár vidí ale celú vec úplne inak ako muži zákona.

"Celé to je vykonštruované tak ako mnohokrát predtým. Som právnik a zastupoval som viacero spoločností, ktorých zoznam ukradli a zneužili na diskrimináciu mňa ale aj intv," začína rozprávať na svoju obhajobu Peter Puškár. Je zapletený do skupiny ľudí, u ktorých v pondelok Národná kriminálna agentúra realizovala policajné zákroky. Puškár figuruje podľa obchodného registra ako konateľ v 12-tich firmách. Aj v bratislavskej reštaurácii Galileo, ktorej je tiež konateľom, včera zasahovali muži zákona. "Ja dlhodobo vysvetľujem ako predchádzajúce vlády kradli a viem to aj preukázať, a preto ma potrebujú prostredníctvom médií zdiskreditovat a umlčať. Údajne som mal napomáhat daňovým deliktom v roku 2012. To teraz urobia raziu v televízii, ktorá vtedy ani neexistovala? Polícia nekoná zákonne, ale je zneužívaná na kompromitáciu. Zatiaľ sa mi neozvali, ale vystrašili viacero ľudí," hovorí Puškár a vo svojej odvážnej obhajobe pokračuje: "V sobotu som organizoval protest. Včera a predvčerom uverejnil dva blogy o vláde a demagógii a dnes ma idú zatýkať a vyšetrovať za veci, ktoré už raz zobrali a vrátili. Skutoční dph-čkári nakradli miliardy eur a sedie vo vláde alebo ju vlastnia."

Peter Puškár
Zobraziť galériu (3)
Peter Puškár  (Zdroj: Foto: Facebook)

Zmarený biznis

"Pravidelne mi takýmto spôsobom spôsobujú škodu. Už kvôli podobnej razii nám odstúpil sponzor do volieb, mal som zákazky za 200 tisíc eur a musel som vrátiť peniaze, pretože ma takýmto spôsobom účelovo kriminalizujú. Už v minulosti platili a vyhražali sa svedkom, aby proti mne svedčili. To je riadne zadokumentované vo svedeckych výpovediach. Fraška, ktorá sa ťahá 12 rokov v Nitre na súde, raz musí byť ukončená. Žijeme v otrockej spoločnosti, kde sa otrokárom podarilo väčšinu presvedčiť, že sú slobodní," konštatuje Puškár, ktorý je v organizovanej skupine sledovanej políciou zapletený. 


Prečítajte si aj:

MIMORIADNA SPRÁVA Obrovská razia, zatknutí sú po celom Slovensku: Brat známej moderátorky uniká


Obrovská policajná razia kvôli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Wäldl, príslušníci Národnej kriminálnej agentúry od pondelkového rána vykonávali zaisťovacie úkony v regióne stredného a západného Slovenska. Kriminalisti zaisťovali podklady a materiály pri dokumentovaní rozsiahlej závažnej trestnej činnosti daňového charakteru, ktorá mala byť páchaná organizovanou skupinou. "Z dôvodu prebiehajúcich procesných úkonov nie je možné v súčasnosti poskytnúť bližšie informácie," uzavrel Wäldl. Kukláči v pondelok ráno nabehli aj do priestorov televízie IN.tv na Starej Vajnorskej v Bratislave, ktorá má začať vysielať tento týždeň.

Podľa našich informácií, polícia včera zadržala približne 30 ľudí, ktorých podozrieva z ekonomickej trestnej činnosti. Vyšetrujú zločin daňového podvodu a zločin skrátenia dane a poistného. Organizovaná skupina mala svojou nezákonnou činnosťou štát obrať o desaťtisíce eur. 

Viac o téme: Policajná raziaKukláči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu