Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovák (†67) zahynul na dovolenke: Pád, skok a smrť! Prechádzka s miláčikom sa zvrtla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

OSTRACH SONTHOFEN - Obrovská tragédia sa včera stala Slovákovi (†67), ktorý bol na dovolenke v Nemecku. Prechádzal sa popri rieke, keď do nej z nepochopiteľných príčin spadol jeho pes. To sa im, žiaľ, stalo osudným.

Muž sa so svojim zvieracím miláčikom prechádzal popri rieke. Nehode sa stala v stredu popoludní v Ostrach Sonthofen. Náhodní okoloidúci počuli úpenlivé volanie o pomoc a vzápätí zalarmovali záchranné zložky. Na miesto ako prvá dorazila policajná hliadka. Muži zákona spozorovali v rieke osobu so psom. Slováka sa na breh podarilo dostať aj s pomocou hasičov.  

nešťastie sa stalo v rieke Ostrach
Zobraziť galériu (2)
nešťastie sa stalo v rieke Ostrach  (Zdroj: wikimedia/Xocolatl)

Keď sa tak stalo, muža v bezvedomí začali záchranári okamžite resuscitovať a následne ho vrtuľníkom previezli do nemocnice, kde však vo večerných hodinách vydýchol naposledy. Zachrániť sa nepodarilo ani jeho miláčika. Z rieky vytiahli psíka už mŕtveho. 

Podľa polície v Sonthofener k tragédii došlo tak, že Slovák sa pokúšal zachrániť svojho psa, ktorý spadol do rieky Ostrach. Muž sa zrejme usiloval zviera zachrániť, no podcenil prietok a hladinu vody. 

 

 

 

 

Viac o téme: PesTragédiaMužZáchranaMajiteľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu