Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Cestného piráta (24) na D2: Po diaľnici sa rútil na BMW rýchlosťou viac ako 200 km/hod

Pirát ciest na D2
Pirát ciest na D2 (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Bratislavským policajtom sa podaril poriadny úlovok. Včera zadržali na diaľnici D2 mladého Čecha, ktorý sa rútil neuveriteľnou rýchlosťou.

Vodič z Českej republiky na BMW včera dopoludnia na diaľnici D2 ohrozoval rýchlou jazdou nielen svoj život, ale aj život a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky. "Policajti diaľničného oddelenia v úseku 42 km v smere do Bratislavy zaznamenali prostredníctvom meracieho prístroja osobné motorové vozidlo zn. BMW (EVČ ČR) jazdiace rýchlosťou 204 km/h," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková.  

Za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti o 74 km/h uložili policajti 24-ročnému Čechovi blokovú pokutu 800 eur, ktorú ale na mieste nezaplatil, preto mu zadržali vodičský preukaz.

Pirát na D2

Policajti opätovne apelujú na vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky. Rýchlosť jazdy je potrebné za každých okolností prispôsobiť predpísanej rýchlosti, svojim schopnostiam, ako aj vlastnostiam motorových vozidiel. Zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky vodiči predídu neželaným a tragickým následkom na cestách.  

 

 

 

 

Viac o téme: CestaPirátD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu