Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Deti milujú prírodu: Mama uložila dcérku (2) spať, keď pozrela do postieľky, skoro odpadla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Milujeme svoje deti. Sú našou radosťou a ich nevinnosť nás vie dostať v každej chvíli. Maťa uložila svoju dcérku spinkať. Dievčatko džavotalo, no neskôr konečne utíchlo a uložilo sa na sladký odpočinok. Keď ho išla mama skontorlovať, pred postieľkou skoro odpadla. Sprvu nevedela, či sa má smiať alebo plakať a so svojím zážitkom sa zdôverila na sociálnej sieti.

Maťa uložila dvojročnú dcérku do postieľky. Dievčatku sa ešte nechcelo spať, tak si večer spríjemnilo po svojom. Za všetko hovorí fotografia, ktorú na internete mama zverejnila. Je presvedčená, že dcérka miluje prírodu, pretože inak si nevie vysvetliť kvetináč v postieľke a rúčky zababrané od hliny. 

 

Svojho anjelika našla spokojne spinkať celého zašpineného. Dievčaťko si k sebe stiahlo kvetináč a pri vysypávaní hliny sa očividne skvele zabávalo. Otec dieťaťa situáciu zdokumentoval a rodičia sa pustili do práce. Mama dievčatko zobudila, prezliekla ho, hlinu povysávala, prezliakla aj posteľné prádlo a po hodine práce konečne čakal odpočinok aj ju. Celú situáciu na internete vtipne opísala.

FOTO Deti milujú prírodu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Viac o téme: KvetináčHlinaDievčatkoPostieľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu