Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Tajné zábery z novoročného prejavu Gustáva Husáka: Najhorší trapas v priamom prenose?!

Husák sa riadne zapotil!
Husák sa riadne zapotil! (Zdroj: Youtube/Miroslav Losenický)

PRAHA/BRATISLAVA - Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku? Zdá sa, že pre bývalého československého prezidenta Gustáva Husáka boli televízne „priame prenosy“ s novoročným prejavom fraškou, pri ktorej sa riadne zapotil. Neodvysielané zábery spred 30 rokov odhalili, čo sa v skutočnosti pred kamerou odohrávalo.

Bývalý československý prezident sa počas novoročného prejavu riadne „zabreptal“! Pri prvom pokuse si uplynulý rok 1984 pomýlil s rokom 18XY, čím svoj novoročný prejav zasadil do dejiska 19. storočia. Po tejto chybe mu televízny štáb oznámil, že musia celý siahodlhý príhovor nakrútiť od začiatku. „Vy ma zblbnete úplne!“ napajedil sa na štáb prezident, ktorý už mal zjavne nakrúcania plné zuby.

Husák by mal sto rokov: Bozkával papalášov, žena ho podvádzala

Na prejave, ktorý pravdepodobne kameramani nakrúcali veľmi dlho, si môžete všimnúť, že čas vysielania „priameho prenosu“ sa nezhoduje s časom, v ktorom mal byť odvysielaný novoročný prejav. Pri prvom zlom pokuse prezidenta za jeho chrbtom niekto opravu čas na hodinách, ale v ďalších záberoch si môžete všimnúť, že ručičky sa blížia už k pol druhej. O takej pokročilej nočnej hodine bol už asi aj Husák v nálade a takmer skomolil záver svojho prejavu, keď zabudol, čo chce vlastne svojich spoluobčanom popriať k Novému roku a mal namále, aby sám nevybuchol od smiechu! Veľa šťastia... a?

Viac o téme: PrejavNový rok1985Gustáv Husák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu