Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas na úrade vlády: Chceli ste Fica naživo? Namiesto neho vyskočila prsnatá sexi modelka!

Robert Fico Zobraziť galériu (10)
Robert Fico (Zdroj: Repro foto úrad vlády)

BRATISLAVA - Ficovmu Úradu vlády sa podaril poriadny trapas. Na zázname tlačovky, ktorý je na stránke štátneho webu, sa čitateľovi naskytne nevídaný pohľad. Namiesto informácií premiéra, divákom začne sporo odetá sexica propagovať jedny z najluxusnejších hodiniek na svete! Čo tam robí?

Kto si chce pozrieť záznam tlačovej besedy po rokovaní vlády na oficiálnej stránke z konca novembra, bude prekvapený. Pred vystúpením premiéra po rokovaní vlády sa dočká nečakanej vsuvky. Vyskočí na neho totiž reklama na luxusné švajčiarske hodinky Tag heuer, ktoré propaguje sexi kráska.

Trapas na úrade vlády:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Repro foto úrad vlády)

Čo tam robí? Úrad vlády hovorí o technických príčinách. "Pre technické problémy pri vyhotovovaní svojho záznamu použil tlačový odbor so súhlasom TV TA3 jej vlastný záznam. Reklama sa dostala na stránku Úradu vlády SR spoločne s týmto záznamom nedopatrením," zareagovali z tlačového odboru pre Topky.

Nahrávku stiahli

Po upozornení sa rozhodli nahrávku stiahnuť. Úrad vlády dodáva, že zverejnením tlačovky chce vyjsť v ústrety novinárom. "Ide o službu verejnosti a novinárom, aby si pre vlastnú potrebu mohli takýto záznam kedykoľvek pozrieť," dodali z Úradu vlády.

Bežný Slovák môže na takéto hodinky zabudnúť
Zobraziť galériu (10)
Bežný Slovák môže na takéto hodinky zabudnúť  (Zdroj: Repro foto úrad vlády)

Záznam je z televíze TA3, ktorú vlastní veľkopodnikateľ Ivan Kmotrík. O tom, že Smeráci sa netaja záľubou v luxusných hodinkách, je známe už dlho. Vladimír Jánoš, Ján Počiatek, Robert Kaliňák, Andrej Kolesík, Tomáš Borec, Pavol Pavlis či Pavol Paška. Títo všetci sa v minulosti blysli výstavnými kúskami v hodnote niekoľko tisíc eur.

Hodinky na ruke Jána Počiatka
Zobraziť galériu (10)
Hodinky na ruke Jána Počiatka  (Zdroj: SITA)

Sám premiér vlastní 20 tisícové hodinky od značky IWC, ktoré mu darovala manželka Svetlana. Tie nie sú jediné. Vo svojej zbierke má aj ďalšie kúsky za tisícky eur.

Viac o téme: ModelkaRobert FicoÚrad vládyŠvajčiarske hodinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu