Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

V Žiline sa objavili zvláštne schránky: Odkaz od žiaka základnej školy poslanca zaskočil

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky.sk)

ŽILINA - Iba tento týždeň poslanci MZ v Žiline za stranu #sieť inštalovali nové schránky na podnety občanov a už si v nich našli prvé podnety. Zdá sa, že na budúcnosti a ekonomickej situácii nezáleží len dospelým.

Poslanec Martin Kapitulík za obvod Solinky si v schránke našiel odkaz od žiačika zo školy na Gaštanovej ulici. „Správa ktorú som si našiel na druhý deň po inštalácii mojej poslaneckej schránky na Solinkách ma veľmi milo potešila. Žiak, alebo žiačka z neďalekej školy na Gaštanovej ulici by chcel mať prázdniny o mesiac dlhšie a trápia ich skrinky na osobné veci. Prvú časť prosby viem pochopiť, tiež som mal v tomto veku podobné priania, žiaľ pomôcť neviem. Na tú druhú som sa pýtal riaditeľa školy. Podľa jeho slov sú skrinky v pláne a mali by sa meniť za nové. Ponúkol som mu samozrejme moju pomoc. Presne na takýto účel sme poslanecké schránky zriadili. A ako vidno na tomto príklade aj naši najmenší spoluobčania vedia mať podnetné návrhy,“ hovorí Martin Kapitulík – poslanec MZ v Žiline (#sieť).

V Žiline sa objavili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Schránky na podnety slúžia pre obyvateľov Žiliny od začiatku tohoto týždňa. Obyvatelia ich môžu zatiaľ nájsť v obvodoch, kde pôsobia poslanci z klubu #sieť. Konkrétne na Solinkách, Vlčincoch, Trnovom, Starom meste a Mojšovej Lúčke. 

V Žiline sa objavili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: SchránkyŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu