Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké pátranie po rodine dievčatka (3): Našli ho v Chorvátsku, môže byť zo Slovenska!

Poznáte jej rodičov?
Poznáte jej rodičov? (Zdroj: Facebook/Are You Syrious)

ZÁHREB - Chorvátske úrady sa snažia zistiť totožnosť dievčatka, ktoré našli pred mesiacom bezprizorné v parku a predpokladá sa, že ide o dieťa utečencov presúvajúcich sa masovo cez Chorvátsko smerom na západ.

Odhadom asi trojročné dievčatko volajú Nina, jej skutočné meno však nie je známe, rovnako ako ani krajina, odkiaľ pochádza. Jazyk, ktorým rozpráva, sa totiž podľa chorvátskej ministerky sociálnych vecí Milanky Opačičovej nikomu nepodarilo identifikovať. Podľa stránky Index.hr by mohla patriť k etnickej skupine, ktorá hovorí jazykom bojáš a žije v Rumunsku, Maďarsku, Chorvátsku či na Slovensku.

VIDEO Sociálny experiment s opusteným dievčatkom (10) skončil desivo: Odhalil pedofila!

Malú „Ninu“ našli v meste Velika Gorica v strednom Chorvátsku. Jej rodičov sa teraz pokúšajú vypátrať prostredníctvom médií, ktoré pozvali na stretnutie v Záhrebe, kde si mohli nájdené dieťa nasnímať. Nina vraj nereaguje na arabčinu, urdčinu, perzštinu, hindčinu, turečtinu ani hindčinu.

IMPORTANT!!!! /// VAŽNO!!!!We have a huge breakthrough!!!! The little girl is speaking BAYASH DIALECT. It is a dialect...

Posted by Are You Syrious on 6. listopad 2015

 

 

Od začiatku terajšej migračnej vlny v polovici septembra vstúpilo na územie Chorvátska už viac ako 330 000 žiadateľov o azyl, pričom v mnohých prípadoch išlo o rodiny s malými deťmi. Chorvátska stanica HRT vo štvrtok informovala, že v novootvorenom tábore pre utečencov v meste Slavonski Brod sa narodilo prvé dieťa, ktoré priviedla na svet žena zo Sýrie.

IF YOU RECOGNIZE THIS GIRL OR HAVE ANY INFO ABOUT HER, PLEASE CONTACT US.

Posted by Are You Syrious on 5. listopad 2015

...

Viac o téme: NinaStratené dievčatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu