Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Identita Edity, ktorú vyhodili z lietadla kvôli WC-incidentu: Manažérka hudobnej legendy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook, Profimedia)

BRATISLAVA – Príbeh pani Edity z lietadla, ktorý pozná už celé Slovensko, obsahuje aj jedno nečakané odhalenie. Edita Kmeťová (60), ktorá skončila v putách len preto, že použila toaletu v biznis triede, bola v minulosti manažérkou Hečkovcov. O jej nepríjemnom zážitku počas letu do Abú Zabí prehovoril Peter Hečko.

Keď pani Edita letela za dcérou Zuzanou, určite si nemyslela, že kvôli nej pilot lietadla spoločnosti Air Berlin pristane v Turecku. O jej šoku sme vás informovali už včera, Peter a Júlia Hečkovci ostali rovnako prekvapení, keď sa o celom incidente dozvedeli. Na prvý pohľad totiž pani Edita nepôsobí ako žena, ktorá by si zaslúžila putá.

Pani Edita, bývalá manažérka Hečkovcov
Zobraziť galériu (3)
Pani Edita, bývalá manažérka Hečkovcov  (Zdroj: Facebook, Profimedia)

„Podrobne sme to preberali. Išla na toaletu, mala problémy dostať sa do nej v tej triede, v ktorej cestovala, pretože letuška stála s vozíkom uprostred uličky a nechcela jej uvoľniť miesto. Tak utekala na toaletu do biznis triedy. Ukazovala, že jej je zle, že bude vracať. Stevard sa zachoval agresívne. Namiesto toho, aby jej pomohol, kričal,“ opisuje situáciu Peter Hečko pre denník Plus Jeden Deň.

Pani Editu však najviac zasiahlo, keď za ňou o dve hodiny prišli s tým, že kvôli jej správaniu pristávajú v Erzurume. Dali jej putá a vyviedli ju von z lietadla, podľa personálu bola agresívna, hrýzla a kopala zamestnancov leteckej spoločnosti Air Berlin. Hečko tvrdí, že sú to klamstvá a firmu budú žalovať. Hovorkyňa Janina Mollenhauer navyše poznamenala, že pani Edita má doživotný zákaz lietať s ich spoločnosťou.

Júlia a Peter Hečkovci
Zobraziť galériu (3)
Júlia a Peter Hečkovci  (Zdroj: www.heckovci.sk)

Nešťastná Slovenka sa zo všetkého spamätáva v Arabských Emirátoch u svojej dcéry. Vďaka pomoci zo strany tureckého manažéra letiska Abubekira Özcana a honorárneho konzula Slovenska Emira Bozkaya sa nakoniec po preplakanej noci v hoteli podarilo pani Edite odletieť na plánovanú dovolenku. Je však isté, že tak skoro na tento zážitok nezabudne.

Viac o téme: ToaletaLietadloEditaAir Berlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu