Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Nehoda na moste Lafranconi: Rozsiahle zápchy v Bratislave, zdržíte sa hodinu

Nehoda na moste Lafranconi v Bratislave Zobraziť galériu (3)
Nehoda na moste Lafranconi v Bratislave (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči zasahujú na Moste Lafranconi v smere z Petržalky pri dopravnej nehode dvoch nákladných automobilov.

Vaše tipy

Ako informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave, na mieste sú tri kusy hasičskej techniky a desať hasičov. Podľa očitého svedka sa tvoria rozsiahle zápchy smerom z Einsteinovej aj z Rakúska. Cesta, ktorá za normálnych okolností trvá z Petržalky desať minút, momentálne zaberie približne jednu hodinu.

Nehoda na moste Lafranconi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes v čase krátko po 10.00. hod na moste Lafranconi v smere do Českej republiky. Podľa doterajších informácií došlo z doposiaľ presne nezistených príčin v uvedenom úseku k zrážke dvoch nákladných motorových vozidiel.

Do nákladného motorového vozidla zn. Scania s Rumunskými evidenčnými číslami zo zadu narazilo nákladné motorové vozidlo so Srbskými evidenčnými číslami, pričom jeho 57-ročný vodič utrpel nárazom ťažké zranenia dolnej končatiny, s ktorými bol následne prevezený do jednej z Bratislavských nemocníc. 

"Následkom nehody zostal jeden jazdný pruh neprejazdný. Presné príčiny, ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody, sú predmetom vyšetrovania," priblížil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v tejto súvislosti opätovne vodičov vyzýva, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, opatrnosť a aby sa riadili pokynmi polície. 

Viac o téme: NehodaBratislavaMost Lafranconi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu