Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Župan Frešo v tíme privítal novú pracovnú silu: FOTO hovorkýň, ktoré dráždi neprajníkov

Frešo sa zrejme rád obklopuje peknými ženami. Zobraziť galériu (2)
Frešo sa zrejme rád obklopuje peknými ženami. (Zdroj: Facebook, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Novou hovorkyňou Bratislavského samosprávneho kraja sa stala Lucia Forman Habancová. Ide o tvár známu aj z televíznych obrazoviek, Habancová doteraz pracovala ako moderátorka v televízii TA3. Nahradila tak inú krásku, Ivetu Tyšlerovú. Tá sa iba nedávno rozhodla na tomto poste skončiť. O predsedovi BSK Pavlovi Frešovi sa tak v kuloároch začína hovoriť, že sa rád obklopuje peknými ženami.

"Píšem vám posledný mail z pozície hovorkyne Bratislavského kraja. Po vyše piatich rokoch som sa rozhodla z viacerých dôvodov skončiť," napísala Iveta Tyšlerová nedávno kolegom z novinárskej brandže v rozlúčkovej správe. Iba dnes sa na oficiálnej stránke Bratislavského samosprávneho kraja objavila informácia o jej nasledovníčke.

 

Ide o teraz už bývalú moderátorku Luciu Forman Habancovú, ktorej meno v lete preletelo médiami v súvislosti so smutnou správou o úmrtí jej manžela a otca spoločnej dcérky Lary, Dávida (†33). Obe ženy určite môžeme označiť za krásky, preto voľba novej hovorkyne BSK okamžite upútala aj užívateľov internetových sietí, ktorí od nej určite budú veľa očakávať.

Frešo sa zrejme rád
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook, Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Iveta TyšlerováLucia Forman Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu