Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nehoda v Bratislave: Auto po zrážke s električkou zostalo prevrátené na boku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči mali ráno plné ruky práce. Zasahovali pri nehode električky a osobného auta neďaleko Národnej banky Slovenska. Ako informovali z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, na mieste zasahovalo 15 hasičov so štyrmi kusmi techniky.

Podľa informácií zostalo osobné auto po zrážke s električkou prevrátené na boku a zatlačené na stĺp. Električka smerovala na Hlavnú železničnú stanicu.

Nehoda sa stala na električkovom koľajisku na Námestí slobody, krátko pred siedmou hodinou. Zrazila sa tam električka so Škodou Octavia. "Do dráhy električky linky č. 2 sa dostalo osobné vozidlo odbáčajúce na Mýtnu ulicu v Bratislave z dosiaľ nezistených príčin," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová. Na mieste museli zasahovať privolaní záchranári, ktorí na mieste ošetrili vodiča auta a previezli ho do jednej z bratislavských nemocníc. Vodič električky a cestujúci sa nezranili.

Polícia vykonanou dychovou skúškou požitie alkoholických nápojov u oboch vodičov vylúčila. Výška spôsobenej škody na električke je odhadnutá na 5 tisíc eur, na škode sa odhaduje na 4 tisíc eur.   Ďalšie okolnosti  a príčiny dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom šetrenia.

 

Viac o téme: ElektričkaZrážkaOsobné autoBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu