Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivé zistenie psychotronika v slovenskom parlamente: Celú budovu ovláda tajomná sila

Andrej Sándor Zobraziť galériu (8)
Andrej Sándor (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Nervozita, bolesť hlavy, nespavosť a napätie. Aj vy máte pocit, že priame televízne prenosy z parlamentu sú plné hádok a negatívnych emócií? Ak sa vám už dlho zdalo, že sa vás pri ich sledovaní niečo nepríjemne dotýka, vaša predtucha bola správna. Topky sa vybrali na prieskum lokality so známym slovenským psychotronikom priamo do budovy a naše zistenia boli viac ako šokujúce.

Napätú atmosféru a zlú ventiláciu negatívnych emócií pociťujú aj politici. Do parlamentu sme sa preto vybrali s uznávaným slovenským expertom na psychotroniku a geopatogénne zóny Andrejom Sándorom. O budove národnej rady sa totiž už dlho povráva, že s ňou niečo nie je v poriadku a tak sme chceli prísť veci na koreň. Kde totiž neplatia očividné ľudské zákony, tam treba pátrať pod povrchom.

Slovák, ktorý študoval feng shui v Malajzii, prezradil, čo by pomohlo našej krajine k úspechu!

Keď jeden z priekopníkov slovenskej psychotroniky vytiahol na prízemí budovy prútik, začali sa diať divotvorné veci. Prútik v rukách Andreja Sándora nebolo možné zastaviť. K rovnakému výsledku sme sa dopracovali aj na balkóniku rokovacej sály, kde sme meraním vyvolali menší rozruch. 

Desivé zistenie psychotronika v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Budova s najsilnejšou geopatogénnou zónou

Podľa Sándora vykazuje budova parlamentu piatu, teda najvyššiu možnú intenzitu sily geopatogénnej zóny. V praxi to znamená, že v takomto priestore sa senzibilné osoby cítia veľmi zle a aj menej citlivé osoby môžu mať nepríjemné zdravotné následky. Prvé príznaky sa môžu prejavovať ako prechladnutie, únava, bolesti hlavy, a keď sa človek v pôsobisku problémovej zóny nachádza dlhodobo, môže dôjsť aj k rozvoju onkologického ochorenia. „Štatistiky hovoria, že po deviatich rokoch intenzívneho pobytu v narušenom poli môže človek začať trpieť vážnymi ochoreniami. Ohrozená je totiž imunita človeka,“ spresnil Sándor.

Desivé zistenie psychotronika v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Geopatogénna zóna prechádza celou budovou, navyše, v jej okolí je sústredený silný elektrosmog v dôsledku zhustenej dopravy. „V lokalite parlamentu vedie tektonický zlom, ktorý vytvára prútkarskú reakciu. Elektrosmog v okolí národnej rady potom ešte viac vyburcuje negatíva v priľahlom prostredí. Navyše, vplyv geopatogénnej zóny umocňuje aj železný skelet budovy,“ vysvetlil psychotronik.

Desivé zistenie psychotronika v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

V rokovacej sále chýbajú okná

 „Človek potrebuje kontakt s vonkajším prostredím,“ povedal na margo chýbajúcich okien v rokovacej sále Sándor. Ak je osoba v zlej psychickej kondícii, negatívne emócie môže preniesť aj na iné osoby v jej okolí. „Aby k takémuto bioplazmickému prenosu nedošlo, ľudia by mali byť od seba vzdialení najmenej tri metre. Aj v rámci diplomatických rokovaní a zasadacieho poriadku by mali byť stoličky tri metre od seba,“ komentoval odborník na anomálie elektromagnetického poľa Zeme.

Desivé zistenie psychotronika v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Desivé zistenie psychotronika v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Parlament potrebuje ozdravenie

Napriek tomu, že situácia môže vyzerať beznádejne, podľa Sándora existujú riešenia na ozdravenie priestoru. Ide o tzv. priestorové tieniče, teda priestorové diferenciálne rezonátory, ktoré optimalizujú mikroklímu a harmonizujú prostredie. Tieniče Sándor v minulosti už niekoľkokrát umiestňoval v známych strategických budovách Bratislavy či dôležitých podnikoch (Slovnaft, nemocnice či základné školy), kam ho volali na pomoc samotní majitelia či riaditelia, aby zlepšili klímu na pracovisku. Okrem tieničov s vbudovanou elektromagnetickou cievkou, ktorá anomálie rozrušuje, možno zlé vplyvy eliminovať aj pomocou žulového kameňa či baranej vlny. „Geopatogénna zóna môže ovplyvňovať rozhodnutia a atmosféru v parlamente. Harmónia človeka s prostredím je základom zdravia, pretože podporuje pozitívne a konštruktívne myslenie“ dodal na záver Sándor.

Osobný tienič, ktorý má harmonizačný účinok v rozsahu 10 metrov
Zobraziť galériu (8)
Osobný tienič, ktorý má harmonizačný účinok v rozsahu 10 metrov  (Zdroj: Jan Zemiar)

Desivé zistenie psychotronika v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Andrej Sándor

 

Viac o téme: ParlamentAndrej SándorPsychotronikGeopatogénna zóna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu