Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tragická rodinná oslava pri Rimavskej Sobote: Alexander (†37) umrel v bazéne pred očami dcéry

Alexander zomrel po skoku do tohto bazéna Zobraziť galériu (3)
Alexander zomrel po skoku do tohto bazéna (Zdroj: Foto: Facebook)

BÁTKA - Neuveriteľná tragédia sa stala v nedeľu večer v obci Bátka. Alexander sa chcel schladiť v bazéne, ktorý mal na záhrade pri rodinnom dome. Skočil do neho, no viac sa, žiaľ, nevynoril.

Leto si rodina užívala pri rodinnom dome. Radovánky v bazéne sa skončili najhoršie, ako mohli. Nešťastie sa stalo okolo ôsmej večer. Podľa medializovaných informácií sa Alexander rozbehol z niekoľkých metrov a do neveľkého bazéna skočil na šípku, telo ostalo ležať na hladine.

Nešťastie sa stalo v podobnom bazéne (Ilustračné FOTO)
Zobraziť galériu (3)
Nešťastie sa stalo v podobnom bazéne (Ilustračné FOTO)  (Zdroj: Foto: intex)

Na miesto dorazili do niekoľkých minút od oznámenia záchranári. "Po príchode sme sa snažili muža niekoľko desiatok minút resuscitovať, žiaľ, neúspešne," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Ako uviedla hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová, muž si pri skoku poranil miechu.  "Policajný lekár na mieste skonštatoval, že k smrti došlo bez cudzieho zavinenia a nariadil vykonať pitvu," doplnila. Polícia sa prípadom zaoberá, začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. 

Tragická rodinná oslava pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

V osudný večer si rodina s priateľmi opekala. Otec dvoch detí sa živil ako murár. Len pár dní pred tragédiou zverejnil fotografie, na ktorých je v smrtiacom bazéne so svojou 9-ročnou dcérkou.

Viac o téme: BazénTragédiaSkokBátka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu