Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ponáhľať sa nevypláca: Presvedčil sa o tom viceprimátor Považskej Bystrice a postih ho neminul

Takto zaparkoval vodič v Považskej Bystrici Zobraziť galériu (2)
Takto zaparkoval vodič v Považskej Bystrici (Zdroj: foto: tip citatela)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Za chyby sa platí. Vzťahuje sa to aj na zástupcu primátora mesta Považská Bystrica Petra Máťoša. Kvôli časovej tiesni zaparkoval na nesprávnom mieste a pokuta ho neminula. Všetko si všimol pozorný čitateľ a viceprimátorovi zavaril.

Vaše tipy

"Takto 9. júla viceprimátor Máťoš v Považskej Bystrici okolo obeda približne o 12.30 vylepšoval a zľahčoval parkovanie pre zdravotne postihnutých. Svoj passat zastavil tak, aby jediné miesto na parkovisku pre zdravotne postihnutých bolo nepoužiteľné," sťažuje sa na parkovanie zástupcu primátora Považskej Bystrice Petra Máťoša náš čitateľ, ktorý si hovorí Kiko.

Volswagen bol odstavený na sídlisku Hliny pri potravinách Coop Jednota v Považskej Bystrici. Podľa polície vodič svojim konaním porušil zákon o cestnej premávke. "Uvedený priestupok eviduje a objasňuje Okresný dopravný inšpektorát v Považskej Bystrici. Vodičovi bude za spáchanie uvedeného priestupku uložená sankcia v zmysle platného zákona o priestupkoch," informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička. Podľa našich informácií viceprimátora neminula pokuta vo výške 50 eur.

Ponáhľať sa nevypláca: Presvedčil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Máťoš si je podľa vlastných slov svojej chyby vedomý. "V daný deň som odstavil na tomto mieste motorové vozidlo patriace firme, ktorej som čiastočný majiteľ. Išiel som pracovne ako zástupca mesta riešiť detské ihrisko k budove, kde sa nachádza predmetné parkovisko," vysvetľuje svoj počin viceprimátor a pokračuje: "Toto miesto som využil ako odstavnú plochu, následne auto odviezol zamestnanec spomínanej firmy." Ako ďalej doplnil, auto na tomto mieste stálo len krátko a využil ho preto, lebo parkovisko bolo preplnené. "Ak by sa v tom čase nachádzala na parkovisku osoba zdravotne ťažko postihnutá, auto by bolo urýchlene premiestnené. Na základe podnetu som samozrejme zaplatil priestupkovú pokutu. Chybu, ktorú som spravil, aj keď nevedomky, nakoľko som si značku v časovom vypätí nevšimol, si samozrejme uvedomujem a ľutujem ju," uzavrel.

 

Viac o téme: ParkovanieInvalidiPovažská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu