Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z brutálnej smrti Maroša (†44) obvinili Dušana (30): Je za mrežami, toto je dôvod vraždy!

Dušana vzal sudca do väzby Zobraziť galériu (6)
Dušana vzal sudca do väzby (Zdroj: Polícia, Tv JOJ)

BRATISLAVA - Desivá vražda v Bratislave otriasla celým Slovenskom. Sudca Okresného súdu Bratislava I včera vzal do väzby 30–ročného Dušana O., obvineného z vraždy v prípade nálezu ostatkov ľudského tela v blízkosti Prístavného mosta v Bratislave. Za mrežami skončil z dôvodov takzvanej útekovej a kolúznej väzby. Rozhodnutie je právoplatné.

Obvinený Dušan O. pri predvádzaní pred sudcu s novinármi nekomunikoval a hlavu si zakrýval oblečením. Sudca rozhodol, že vyšetrovaniu polície bude čeliť za mrežami.

Dôvodom mohla byť nevera 

Podľa informácií televízie Joj motívom desivého činu mala byť nevera. Dušana mala partnerka podviesť práve s nebohým Marošom, čo mal obvinený vidieť na vlastné oči. Maroš žil v poslednom čase na ulici a medzi príbuznými, ako aj verejnosťou nebol veľmi obľúbený. V minulosti bol trestaný za podvod.

Z brutálnej smrti Maroša
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: polícia)

O náleze časti ľudského tela informoval políciu ešte 9. júna tohto roku človek, ktorý v blízkosti Prístavného mosta robil prírodovedecký výskum lužných lesov a našiel ľudskú hlavu. Strážcovia zákona potom vytvorili na mieste rojnicu a aj s pomocou špeciálne vycvičených psov našli v blízkosti pôvodného nálezu ďalšie ostatky ľudského tela. Spolu ich podľa polície bolo deväť. Bezprostrednou príčinou smrti bol podľa polície úrazovo krvácajúci šok po mnohopočetných, prevažne bodno–rezných a sečných ranách na hlave, hrudníku a končatinách obete. Celkovo takýchto zranení bolo zistených 152.

Dušana predvádzajú pred sudcu
Zobraziť galériu (6)
Dušana predvádzajú pred sudcu  (Zdroj: foto: tv joj)

Z brutálnej smrti Maroša
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Z brutálnej smrti Maroša
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj

Nové fakty v prípade beštiálnej vraždy v Bratislave: VIDEO zatýkania psychopata

Polícia prosí o pomoc v prípade vraždy v Bratislave: Zverejnila FOTO tela rozsekaného muža


Obeťou je 44-ročný Maroš

Strážcovia zákona najprv pátrali po totožnosti obete, pričom sa so žiadosťou o pomoc obrátili aj na médiá. Policajti nakoniec totožnosť obete zistili znaleckým skúmaním, pomohlo im pritom, že zavraždený v minulosti spáchal trestný čin.

V utorok 16. júna v tom čase podozrivého muža zadržali pred miestom jeho trvalého pobytu a vykonali u neho aj domovú prehliadku. Podľa polície priniesla pozitívny výsledok, avšak zaistené veci strážcovia zákona nekonkretizovali z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania.

Obvinený sa podľa polície priznal v plnom rozsahu. Ide o 30–ročného muža, doteraz nebol trestaný a v prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami 15 až 20 rokov.

Video z Dušanovho zatýkania

Vražda v Bratislave

Viac o téme: VraždaPrístavný most
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu