Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Prominentná oslava Ficovho šéfa komunikácie: Tomáš pozval smotánku do vládneho hotela

Erik Tomáš a Robert Kaliňák Zobraziť galériu (3)
Erik Tomáš a Robert Kaliňák (Zdroj: Foto: ET)

BRATISLAVA - Šéf tlačového odboru na Úrade vlády SR to v pondelok večer poriadne roztočil. Na žúrke pre 130 hostí nechýbalo dobré jedlo, kvalitné víno a skvelá zábava. Celebritná oslava v prominentnom vládnom Hoteli na Bôriku hostila elitu slovenského národa. Erikovi Tomášovi prišiel blahoželať premiér a ministri, zaspieval aj jeho obľúbenec Maťo Ďurinda. Ku gratulácii sa pripájame aj my.

Erik Tomáš si celú oslavu dopodrobna naplánoval. Na rodinu a priateľov sa tešil, no nepredpokladal, že ostane šokovaný. Opak bol však pravdou. Do kolien ho dostala milovaná manželka. "Dostal som dve vstupenky na El Clásico Real Madrid a FC Barcelona. K tomu hudobný darček v podobe Maťa Ďurindu. Odpálil niekoľko svojich hitov, na ktorých moja generácia vyrastala. Bol som príjemne šokovaný, zvlášť preto, že Maťa poznám. Do poslednej minúty sa manželke podarilo tento darček predo mnou utajiť," povedal nám Erik Tomáš. 

FOTO Prominentná oslava Ficovho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: ET)

Na oslave nechýbali Erikovi bývalí kolegovia z televízie Markíza, kde pred rokmi pôsobil ako redaktor. Dorazila Zlatica Puškárová, Patrik Švajda, ale aj Ján Ďurovčík a Jozef Oklamčák. Erikovi prišiel zablahoželať jeho súčasný šéf, premiér Robert Fico, ale aj Robert Kaliňák, pre ktorého pracoval počas prvej Ficovej vlády. Rukou mu potriasli aj ministri Ján Richter, Peter Kažimír, Martin Glváč, Peter Žiga a Marek Maďarič.

FOTO Prominentná oslava Ficovho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: ET)

FOTO Prominentná oslava Ficovho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: ET)

"Veľmi pekne ďakujem za všetky krásne dary," oficiálne sa Tomáš poďakoval. K darčekom, ktoré dostal, patrili fľaše kvalitného vína z roku jeho narodenia, či vydanie denníka spred 40-tich rokov, teda z dňa 15.6.1975, keď sa narodil.

Ako sa na dobrého hostiteľa patrí, na stoloch nechýbalo výborné jedlo. Pozvaní si pochutili okrem iného aj na divinovom guláši s viedenskými knedľami, na lososovi, či kapustnici, no nechýbali ani Erikove obľúbené jedlá, a to bryndzové pirohy a rezeň so šalátom. "Zábava bola perfektná, tvrdé jadro ostalo až do tretej v noci," prezradil Tomáš. Ako doplnil, celú akciu na Bôriku hradil z vlastného vrecka.  

 

Viac o téme: OslavaNarodeniny BôrikErik Tomáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu