Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Michala, ktorá sa strápnila pred Slovenskom parkovacou hádkou: Hanba ju prinútila konať!

Toto je pravá blondína, o akej sa píšu vtipné príbehy. Zobraziť galériu (5)
Toto je pravá blondína, o akej sa píšu vtipné príbehy. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Blondína Michala, ktorá sa včera preslávila medzi Slovákmi na sociálnych sieťach vďaka svojej (ne)schopnosti parkovať, si urobila ďalšiu hanbu. Očividne stále nepochopila kritiku zo strany zvyšku Slovenska, chybu si neuznala, zrejme aj preto sa rozhodla predať svoje "mediálne známe auto". Svoj Opel ponúkla v Susedskej burze, pozrite sa na tie dôvody!

Včera sme vás informovali o pravej blondíne, vodičke Michale, ktorá v podzemných garážach jedného z bratislavských obchodných centier zaparkovala skutočne trestuhodne. Najhoršie nebolo ani tak to, že stála na čiare, ale fakt, že svoj čin verejne ospravedlňovala. Nestačilo jej, že ju za to kárali vlastní priatelia, pokojne sa pohádala aj so zvyškom Slovenska.

Michala, ktorá sa strápnila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

V známej skupine na sociálnej sieti Facebook, ktorá sa volá Susedská burza (blšia skupina), zverejnila inzerát, v ktorom ponúkala na predaj svoj "mediálne známy Opel", a to za cenu 8-tisíc eur. Väčšina užívateľov a členov skupiny auto poznala, nakoľko o ňom včera písali viaceré médiá vrátane Topiek, no našli sa aj takí, ktorí vôbec nechápali, o čo ide. A tak sa pravá blondína Michala opäť pustila do boja za svoje parkovanie.

Michala, ktorá sa strápnila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Najprv tvrdila, že Audi vedľa nej stojace jej bránilo v tom, aby sa so synom pohodlne dostala do auta. Z pravej strany pritom mala dostatok miesta na to, aby syna umiestnila do autosedačky. Ešte včera tvrdila aj to, že tam stála prvá, takže vodič Audi mal zaparkovať inde. Ak niekto namietol, že v inzeráte chýbajú akékoľvek údaje o aute alebo ju napomenul za parkovanie, slečna ho zásadne oslovila "debilka" alebo "debilko"

Michala, ktorá sa strápnila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Inzerát sa však nestretol s pochopením, zrejme kvôli dôvodu, ktorý uviedol jeden z komentátorov: "Tipujem, že sa už hanbíš na tomto aute chodiť... Ty by si mala dať 8 litrov človeku za to, že bude ochotný sadnúť do toho auta hanby a ty sa už voz v MHD." Michala však neochvejne tvrdila, že auto predáva už dlho, lebo už má iné. Nakoniec po pár hodinách celý inzerát vymazala.

Michala, ktorá sa strápnila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu