Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Majú to naši politici ťažké: Fico je ako ryba vo vode, Kiskovi funkcia dáva zabrať!

Slovenskí politici majú zrejme náročnejšiu prácu, ako by sa čakalo. Zobraziť galériu (5)
Slovenskí politici majú zrejme náročnejšiu prácu, ako by sa čakalo. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Možno sa to nezdá, ale politici majú psychicky náročné zamestnanie. Neustále povinnosti spojené s výkonom ich funkcie zahŕňajú služobné cesty, stretnutia s občanmi, vystúpenia na verejnosti. Na ich vzhľad to má niekedy skutočne neblahý vplyv. Jedna z moderných aplikácii spoločnosti Microsoft podľa fotografie tváre človeka odhadne jeho vek. Keď sa zamyslíte, je v tom kus pravdy, veď na vráskach a očiach poznať skutočný vek človeka.

Pozreli sme sa preto na to, ako podľa počítačového programu vyzerajú naši politici. Ublížila im ich práca alebo sú naopak spokojnejší a stres ich o mladistvosť neoberá? Niektoré výsledky nás skutočne prekvapili, veď sa pozrite sami!

Robert Fico

Pri našom premiérovi nás zaujímalo nielen to, koľko rokov si počítač myslí, že reálne má, ale aj to, ako sa toto číslo mení. Napríklad pri fotografii Roberta Fica z roku 2010, presnejšie z obdobia tesne po voľbách, v ktorých síce zvíťazila jeho strana Smer, no k vládnutiu sa predsa len nedostala, počítač odhadol Ficov vek na 45. To sedí presne a zároveň, aj keď sa súčasný slovenský premiér netvári práve šťastne, o seba sa rozhodne stará.

Slovenskí politici majú zrejme
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Ak sa pozrieme na fotografiu z tohto týždňa, špeciálne z tlačovej konferencie, na ktorej oznámil, že štát bude financovať výstavbu nového národného futbalového štadióna, vidíme omnoho spokojnejší výraz ako na predchádzajúcom zábere. Robert Fico má aktuálne 50 rokov, počítač mu odhadol 51, zrejme kvôli úsmevu, ktorý na tvári pridáva vrásky. Čo dodať, premiér sa o svoj zovňajšok dobre stará.

Andrej Kiska

Ťažko povedať, čím to je, no Andrej Kiska vyzerá starší, ako je. Možno mu to v prezidentských voľbách pridalo punc vážnosti, každopádne mal by trochu spomaliť tempo. Vybrali sme hneď tri fotky z posledného obdobia a zistili sme, že na každej podľa počítača vyzerá starší ako svojich reálnych 52 rokov. Najviac sa mu hodí, keď sa usmieva.

Slovenskí politici majú zrejme
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Na fotografii s Ľudovítom Kaníkom (v skutočnosti 49, podľa aplikácie 44) a Pavlom Frešom (v skutočnosti 46, podľa aplikácie 46) mu pridalo len 4 roky. No na fotke z prezidentského paláca vraj vyzerá na 70, o niečo menej (66) na fotografii z návštevy závodu U.S. Steel v Košiciach. Tento výsledok rozhodne nepoteší.

Ivan Gašparovič

Bývalý prezident Slovenska sa už na verejnosti neobjavuje tak často, určite si chce vo veku 74 rokov dopriať zaslúžený odpočinok. Na oslavách Slovenského národného povstania sa zrejme cítil výborne, spokojný a oddýchnutý vyzeral podľa programu dokonca na 73 rokov. Pred piatimi rokmi však vyzeral ešte mladšie, aj keď mal v skutočnosti 69 rokov, vyzeral na 63. Ďalšie obdobie v úrade ho zrejme vyčerpalo viac, ako čakal.

Slovenskí politici majú zrejme
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Ján Počiatek

Minister dopravy je známy tým, že si na svoj výzor potrpí. Má 44 rokov, no mnohí tvrdia, že vyzerá na menej. Aplikácia spoločnosti Microsoft ale tento predpoklad nepotvrdila, na aktuálnej fotografii z parlamentu vidno šediny aj hlboké vrásky, a k nim patrí číslo 56. Pred rokom, takmer presne na deň, však mal minister podľa počítačového programu tak 40 rokov. Žeby starosti s Váhostavom?

Slovenskí politici majú zrejme
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu