Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Na Slovensku vyčíňa podvodník v obleku: FOTO jeho falošnej vizitky, obete si vyberá náhodne!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA – Hovorí česky, ale s nápadným talianskym prízvukom a jazdí na luxusnom aute. Dokonalý podvodník vyzerá na nerozoznanie od seriózneho obchodného zástupcu. Niektorí z jeho zákazníkov už podali trestné oznámenie na polícii.

Doteraz podalo na podvodného obchodného zástupcu trestné oznámenie na polícii šesť ľudí, naposledy sa s ním stretli v Smižanoch vo štvrtok 12. marca. Prezentuje sa ako zástupca spoločnosti Honda a „disponuje falošnými katalógmi spoločnosti, záručnými listami, oblečením s logom Honda Slovakia, perami i pečiatkou. Produkty, ktoré predáva, sú lacnými napodobeninami produktov značky Honda,“ upozornil Michal Moravanský z menovanej spoločnosti.

Vizitka falošného obchodného zástupcu
Zobraziť galériu (4)
Vizitka falošného obchodného zástupcu  (Zdroj: Honda)

Vyzerá to tak, že obchodník si svoje obete vytipuje náhodne. Navštevuje malé stavebné spoločnosti a malé firmy, alebo osloví bežných ľudí, záhradkárov, rybárov a podobne. Vydáva sa za riaditeľa obchodných zástupcov Honda na Slovensku, prípadne vystupuje ako taliansky manažér predajcov Honda pre ČR a SR,“ doplnil Moravanský.

Oklamaným zákazníkom poskytuje aj falošné katalógy
Zobraziť galériu (4)
Oklamaným zákazníkom poskytuje aj falošné katalógy  (Zdroj: Honda)


Podvodník štíhlej postavy hovorí česky, s talianskym prízvukom, je asi 190 cm vysoký, má krátke sivé vlasy a opálenú pokožku. Nosieva oblek a dioptrické okuliare. „Jazdí na vozidle Audi Q3  sivej farby, ŠPZ začína skratkou BL,“ dodal Moravanský.

Predáva lacné napodobeniny
Zobraziť galériu (4)
Predáva lacné napodobeniny  (Zdroj: Honda)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu