Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ZÁHRADNÉ VILY - súhra prírodného prostredia a bývania

Úžasné záhradné vily Zobraziť galériu (6)
Úžasné záhradné vily (Zdroj: Villa Rustica, s.r.o.)

Developerská spoločnosť Villa Rustica, s.r.o začne od marca 2014 s výstavbou nového dúbravského projektu ZÁHRADNÉ VILY z dielne ARCHIKÓD l Vavrica Architekti. Ide o cenovo dostupnejšiu alternatívu bytov v juhovýchodnej časti obytnej zóny ZÁHRADNÉ MESTO, nachádzajúcej sa v mestskej časti Dúbravka, na ulici Martina Granca. Dokončenie výstavby projektu je naplánované na september 2016.

ZÁHRADNÉ VILY tak pribudnú k už existujúcim štvorpodlažným vilám - Villa Rustica, ktoré tvorí päť objektov so 70 väčšími bytmi (aktuálne sú už všetky vypredané) a Ville Vista – 10 bytom vo vysokom štandarde s najlepším výhľadom. „Hoci sa s výstavbou začne v marci 2015, od začiatku roka sa v predpredaji predalo už päť bytov a ďalších 11 je rezervovaných. Z našich skúseností vieme, že tzv. „predaj z papiera“ je oveľa náročnejší ako predaj v čase, keď už je vidieť napredovanie výstavby projektu. Ale zvýhodnené podmienky pre prvých kupujúcich a skutočnosť, že ZÁHRADNÉ VILY sú pokračovaním úspešných projektov ku ktorým majú ľudia dôveru, priťahujú záujemcov a odrážajú sa v pozitívnych výsledkoch predaja“,  hovorí Katarína Dorn, obchodná riaditeľka spoločnosti LEXXUS.

ZÁHRADNÉ VILY ponúkajú v súčasnosti veľmi obľúbený, privátny charakter bývania a sú určené najmä pre rodiny s deťmi a ľudí, ktorí uprednostňujú mestský typ bývania v blízkosti prírody. Aktuálne sú v predaji dva z troch päťposchodových viladomov. Viladom 01 prichádza s ponukou 30 dvoj- až štvorizbových bytov a viladom 02 ponúka 19 jedno- až päťizbových bytov. Najväčší pomer bytov  tvoria dvoj- a trojizbové a  byty.  Výmery bytov sú prispôsobené aktuálnym potrebám a očakávaniam kupujúcich. Obytná plocha najmenšieho, jednoizbového bytu začína na 42 m2, pre náročnejších klientov je k dispozícii na rozlohu štedrý 5-izbový penthouse s 166 m2.

Dominantným priestorom bytu je obytný priestor s veľkým balkónom a kuchynským kútom.  Pri vstupe je pri väčších bytoch umiestnené hosťovské WC. V ďalšej časti bytu sa nachádza spálňa a jedna alebo dve detské či hosťovské izby s priľahlou kúpeľňou. V kúpeľni sú okrem umývadla a vane umiestnené WC, prípadne bidet a sprcha. Byty na piatom podlaží majú veľké strešné terasy – záhrady s panoramatickým výhľadom do okolia. Všetky byty majú francúzske okná a veľkoplošné otvárateľné zasklené steny, ktoré zabezpečujú maximálne presvetlenie bytov a optické prepojenie interiérov s exteriérom.

Domy sú vybavené veľkou spoločnou garážou. Bezprostredné okolie projektu tvorí okrasná strešná záhrada –  zelená strecha s lavičkami a detským ihriskom, ktorá pod svojou úrovňou ukrýva garáž. Vďaka skrytiu a oddeleniu áut do garáže, je okolie domov krajšie a bezpečnejšie pre deti.

ZÁHRADNÉ MESTO sa nachádza v susedstve borovicového lesa, v blízkosti masívu Devínskej Kobyly, ale predsa v zóne s plnohodnotnou občianskou vybavenosťou. V Dúbravke sa nachádzajú mnohé inštitúcie, štátne a zahraničné súkromné školy, futbalový a zimný štadión, kultúrny dom, kostoly, obchody, služby. K existujúcej sieti obchodov, pribudlo obchodné centrum BORY MALL.

Predaj Záhradných víl realizuje realitná kancelária LEXXUS.


Viac informácií o projekte nájdete na realitnom portáli Ringo.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu