Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Perla Ružinova už vypredala takmer štvrtinu bytov druhej etapy

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Perla Ružinova)

BRATISLAVA - Predaj pokračovania mestského rezidenčného projektu Perla Ružinova, nachádzajúceho sa na rozhraní Ružinova a Prievozu, patrí k veľmi úspešným, aj s ohľadom na fázu, v akej sa stavba aktuálne nachádza a kedy bol spustený samotný predaj bytov.

Hoci sú zatiaľvidieť len základy a dokončenie hrubej stavby je naplánované na koniec roka 2015, predalo sa už viac ako 20 % z celkovej ponuky bytov a apartmánov v druhej etape projektu. Prvá etapa dopredáva posledné dva byty. Čo teda stojí za úspechom jedného z najväčších rezidenčných komplexov v Bratislave?

Predaju napomáha hlavnebezkonkurenčná cena bytov, ktorá sa nachádza na úrovni projektov s ponukou štartovacích bytov. V kombinácii s vyhľadávanou a veľmi obľúbenou bratislavskoulokalitou, ktorá ponúka všetku potrebnú občiansku vybavenosť sa byty predávajú takpovediac z papiera“ hovorí Ing. Filip Jamriška,Perla Ružinova, s.r.oPredpredaj z papiera funguje pri projektoch, kde má kupujúci dôveru v developera. Napríklad v prípade úspešnej realizácie a predaja prvej etapy projektu či iných projektov. Skrátka, skúsenosti a referencie. Ďalším dôvodom veriť v úspešné dokončenie stavby už počas predpredaja, kedy ešte stavbu nie je vidno, je aj projektové financovanie, respektíve bankové financovanie. Ak projektu veria banky, kupujúci sa nemusí obávať“dodáva Ing. arch. Michal Zajíček, analytik realitného trhu zo spoločnosti LEXXUS.

Okrem dostupnej ceny, zvyšujú záujem o byty rekordne nízke úrokové sadzby hypoték. Byty sa v druhom bratislavskom okrese predávajú za 1 913 € s DPH / m2, Perla Ružinova za 1 870 € s DPH / m2.

 

Typ bytu

Cena bytov € s DPH

Výmera bytov

Mesačná splátka od *

  •  

od 80 400 €

44 m2 + 4 m2 balkón

395 €

  •  

od 114 643 €

70 m2 + 4 m2 balkón

453 €

  •  

od 127 312 €

76 m2 + 5 m2 balkón

503 €

 

 

 

 

 

*Mesačná anuitná splátka je vypočítaná zo 100% hodnoty nehnuteľnosti s úrokovou sadzbou 2,5% a dĺžkou splácania 30 rokov.

O projekte
Dve veže Rubín a Zafír spolu ponúkajú 162 bytových jednotiek, pričom na každom poschodí sa nachádza šesť 2- až 4-izbových bytov, každý s vlastným balkónom. Čoskoro bude v predaji aj tretia veža -Smaragd.

Najväčší záujem je o 3-izbové byty. Všetky byty sú dostupné v rôznych úrovniach štandardu a približne rok sa bude ponúkať možnosť kúpy v štádiu holobyt.Dispozície bytov sú riešené tak, aby bola oddelená denná časť bytu od nočnej časti s hygienickým zázemím a poskytovali dostatok úložných priestorov.

Okrem bytov, sa na prvých dvoch nadzemných podlažiachbude nachádzať 2 000 m2 určených pre obchodnú galériu, čím sa rozšíri priestor pre nové prevádzky a služby zvyšujúce komfort bývania. Výstavbou druhej etapy vznikne ďalší vnútro areálový blok, s oddychovou pešou zónou so zeleňou.
 

Byty z druhej etapy projektu Perla Ružinova nájdete na Ringo.sk

- reklamná správa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu