Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Jakubko s otcom v novom byte?

Emila Ringoša potešila správa, že by s Jakubkom mohli dostať byt. Zobraziť galériu (5)
Emila Ringoša potešila správa, že by s Jakubkom mohli dostať byt.

KROMPACHY - Chvíle strávené s Jakubkom (9) dodávajú Emilovi Ringošovi (33) z Krompách silu a nádej. Chlapčekovi je čoraz lepšie, hoci má v ranách na nohách infekciu. Obaja už myslia na spoločnú budúcnosť. Črtá sa im možnosť získať byt, v ktorom by bývali len sami dvaja.

„Pri Jakubkovi zabudnem na všetky tie nepríjemné veci a rozprávame sa o spoločnej budúcnosti,“ hovorí Emil, pre ktorého je čas strávený v nemocnici jedinou pokojnou chvíľou v hektickom živote. Teda, ak neráta návštevu cintorína, kde sú pochované jeho najmilšie dievčatá - manželka Monika (33) a dcérka Lenka (5).

„Nečakal som toľko vybavovania na rôznych úradoch - mestskom, sociálnom či v rôznych poisťovniach. V niektoré dni sa ani nezastavím,“ konštatuje Emil, ktorý už dáva dokopy aj pridelený byt. „Zatiaľ tam nemáme veľa vecí. Vymaľovali sme, dali záclony na okná. Črtá sa nám s Jakubkom byt v Krompachoch, kde by sme asi bývali sami,“ tvrdí Emil, ktorý býva v pridelenom byte so svokrovcami. Zatiaľ s Jakubkom tému o sťahovaní nepreberali. „Najprv nech príde domov a užijeme si jeden druhého. Až potom bude čas na ďalšie kroky,“ hovorí Emil Ringoš, ktorý za Jakubkom chodí do nemocnice v Šaci každý druhý deň. Neruší ho len vtedy, keď mu preväzujú rany. Je to bolestivé a chlapec je pod liekmi. Jakubka pravdepodobne prepustia do domáceho ošetrenia budúci týždeň.

Plynárov aj po troch týždňoch od tragického výbuchu rodinného domu stále vidieť na ulici, ktorú na viacerých miestach rozkopali. Polícia ešte čaká na vyjadrenie expertov, ktorí stanovia príčinu výbuchu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu