Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

DPB upozorňuje cestujúcich na zmeny v doprave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Dopravný podnik Bratislava upozorňuje cestujúcu verejnosť na niektoré zmeny v MHD.

Od 22. septembra autobusy č. 147 na Kalvárii vykonajú zachádzku po uliciach Havlíčkova, Laučekova, Tajovského, Langsfeldova, Gorazdova, Lesná a Prokopa Veľkého pri jazde smerom na Búdkovú ulicu a s rovnakou trasou aj smerom na Hodžovo námestie. Ako doposiaľ, medzi zastávkami Šulekova a Búdková, aj v novom úseku je zavedená ZÓNA STOP, to znamená, že keď cestujúci dajú znamenie vodičovi a pokiaľ to dovoľuje bezpečnosť cestnej premávky, nástup a výstup je možný na ľubovoľnom mieste. Všetky odchody z Hodžovho námestia sú vždy o celej hodine, v pracovných dňoch od 6.00 h do 20.00 h a cez víkendy a sviatky od 8.00 h do 18.00 h.

Od 22. septembra v pracovných dňoch počas ranného a odpoludňajšieho špičkového obdobia cestovným poriadkom určené spoje linky č. 41 budú premávať od Vozovne Hroboňova až na Hlavnú stanicu a naspäť na Drotársku cestu a Búdkovú.

Od 22. septembra 2014 počas zimného semestra v dňoch vyučovania na Ekonomickej univerzite opäť budú premávať autobusy na linke č. 184 a posilový spoj na linke 87.

Informácie poskytla Zuzana Vachová z DPB.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu