Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vo firme Prešov Real skartovali materiály

Na dne kontajnera objavili niekoľko skartovaných dokumentov. Zobraziť galériu (2)
Na dne kontajnera objavili niekoľko skartovaných dokumentov.

PREŠOV - V kontajneri na odpadky, ktorý patrí firme Prešov Real, sa našli skartované písomné materiály. Vznikla obava, či niekto nemal snahu zbaviť sa kompromitujúcich dokumentov, pretože v pondelok sa v tejto mestskej spoločnosti vymenilo vedenie.

Takéto úvahy však bývalý riaditeľ Realu Jozef Kislík odmieta. „Do vreca sa denne dávajú dva-tri skartované papiere, jeho obsah sa tam zbieral možno tri mesiace. Vylučujem, že by sa tieto dokumenty do neho dostali po mojom odvolaní.“ Tvrdí, že skartovaný papier pravdepodobne vyhodila nová upratovačka, ktorá nevedela, že vrece, do ktorého sa ukladá, zostáva pri skartovačke až do jeho naplnenia a potom sa uloží na chodbu.

Jeden z dvoch nových konateľov Realu Martin Buranovský konštatoval, že je veľmi prekvapený. „Sú to verejné listiny. Preberiem to s druhým štatutárnym zástupcom a zvoláme dozornú radu. Dúfam, že tam neboli žiadne dôležité materiály,“ povedal Buranovský. Okolo spoločnosti Prešov Real je rozruch už dlhšie. Nový primátor Pavel Hagyari je totiž presvedčený, že bývalé vedenie sa správalo neekonomicky a údajne sa vo firme uzatvárali nevýhodné zmluvy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu