Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tunel Sitina je už prejazdný

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tunel Sitina v Bratislave je už prejazdný. Rovnako je obnovená premávka pre nákladné autá prechádzajúce z Maďarska na Slovensko cez Rajku. Dôvodom dopravných obmedzení bola nehoda, pri ktorej sa v smere z Mlynskej Doliny na Lamač zrazilo osobné auto s nákladným. Polícia príčiny nehody vyšetruje. Informoval o tom dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

K zrážke došlo krátko pred 15.15 h. Účastníkmi nehody boli 21-ročná vodička osobného auta, ktorá utrpela zranenie, a 54-ročný vodič nákladiaka. "Podľa súčasných zistení na mieste nehody, počas premávky v uvedenom úseku došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke osobného motorového vozidla a nákladného motorového vozidla, následkom čoho utrpela 21-ročná vodička zranenie, ktoré jej bolo jednorazovo ošetrené na mieste nehody," opísal Szeiff.

U vodičov polícia nezistila alkohol. Celkovú škodu v súvislosti s dopravnou nehodou vyčíslili približne na 5000 eur. Presné príčiny dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania, doplnil hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu